Želiš nešto jedinstveno i neponovljivo? REGISTRUJ SE I PREUZMI NAJJAČI BONUS U UNIVERZUMU!

Dobro došli na mesto najbolje zabave – pridružite se i preuzmite 300 poklon spinova i 100% sport bonusa!

Predstavljamo vam promociju koja će posebno obradovati novajlije u Meridianu, ali i one koji žele da produže svoju zabavu na dobro poznatoj adresi!

Uživate u vrhunskim slot igrama? Ne možete odoleti sportskom klađenju? Dobro došli, imamo savršen poklon za vas!

Vaš zadatak je veoma lak: potrebno je samo da se REGISTRUJETE na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i NEODOLJIV BONUS je vaš!

Čim se REGISTRUJETE na vaš korisnički nalog stiže prvi deo poklon paketa. Preuzmite 300 POKLON SPINOVA na popularnoj slot igri Wild White Whale i počnite sa zabavom.

Međutim, iznenađenjima ni tu nije kraj. Drugi deo poklon paketa posebno će obradovati ljubitelje sportskog klađenja. Uplatite prvi depozit, odigrajte tiket sa minimum tri para čije su pojedinačne kvote 1.40 ili više i ostvarićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT.

Nakon reprezentativne pauze ove subote nas očekuje pregršt zanimljivih mečeva TOP LIGA! Najzanimljiviji okršaj održaće se na Alijans Areni. Bajern iz Minhena dočekuje MILIONERE iz Dortmunda. Ukoliko tim iz Minhena pobedi, preuzeće čelo tabele.

Da li će Dušan Vlahović uspeti da nastavi golgeterski niz iz reprezentacije videćemo u duelu Juventusa protiv Verone.

Sastavite tiket i preuzmite BONUS!

BONUS VEST: Niz veličanstvenih džekpot dobitaka se nastavlja iz dana u dan na Meridianu. Beograđanin M. R. je ostvario dobitak koji je znatno “popravio” njegov kućni budžet.

Igrajući slot Wild Icy Fruits provajdera Expanse Studios osvojio je MEGA DŽEKPOT u iznosu od 387.213 DINARA! Ledena slot avantura donela je Beograđaninu dobitak o kojem je oduvek sanjao.

Posetite i vi Meridian i uživajte u proizvodima provajdera Expanse Studios!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.