Tiket dana (sreda, 05.04.2023)

Tiket dana

Danas su u centru pažnje utakmice kupova, a biće nekoliko baš velikih derbija, pre svega u Španiji, Holandiji i Nemačkoj. Kvote iz tiketa važile su u vreme pisanja teksta.

Fejnord – Ajaks – GG3+ @ 1.88 u MaxBet

Roterdamersi grabe ka tituli šampiona Holandije ali ne bi imali ništa protiv ni da se na kraju okite duplom krunom. Da bi se to dogodilo moraju u kupu da eliminišu još dva rivala i to ona najveća, Ajaks u polufinalu i PSV u finalu. U nedelju je Fejnord igrao težak meč na terenu gradskog rivaa Sparte i slavio važnu pobedu. Time je potvrdio trijumf iz Amsterdama na meču odigranom pred reprezentativnu pauzu. Mogao je Ajaks tada da znatno zakomplikuje situaciju na vrhu, ali posle tog poraza i remija sa Go Ahed Inglsima u nedelju u Deventeru, napravili su zaostatak od osam bodova za Fejnordom. To je, u ligi kakva je holandsa, nedostižno u ovoj fazi takmičenja. Priliku da pomute slavlje najvećem rivalu Kopljanici će imati u kupu, ali će morati da slave na ”Der Kajpu”. Treba reći da je Fejnord u prilici da osvoji i triplu krunu pošto igra i u četvrtfinalu Lige Evrope i očekuje ga dvomeč sa Romom, što je repriza prošlogodišnjeg finala Lige konferencija kada su Rimljani bili bolji. Pre dvadesetak dana na stadionu ”Johan Krojf” bilo je 3:2 za Fejnord, a i sada ćemo uživati u otvorenoj igri i golovima. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.88 u kladionici MaxBet.

RB Lajpcig – Dortmund – T22+ @ 2.20 u MaxBet

Ovo je jako loš trenutak za Lajpcig u kome im u goste stiže Borusija iz Dortmunda u okrviru četvrtfinala DFB kupa. Bikovi su vezali tri poraza, dva u Bundesligi i jedan u Ligi šampiona, primili 11 a nisu dali nijedan gol. Siti ih je deklasirao na Etihadu sa 7:0, uz pet pogodaka bivšeg napadača Dortmunda Erlinga Halanda, a na domaćem planu su izgubili u Bohumu minimalnim rezultatom i ubedljivo od Majnca na svom terenu u subotu, bilo je 0:3. Trenutno su tek peti i prioritet im je da se na kraju sezone nađu među četiri tima koji će predstavljati Nemačku u Ligi šampiona naredne jeseni. Pre dve sezone ova dva tima igrala su u finalu DFB kupa, a Borusija je ubedljivo slavila i sprečila tada Lajpcig da osvoji svoj prvi trofej u istoriji. Bikovi su u tome uspeli godinu kasnije kada su u finalu bili bolji od Frajburga. Sada brane trofej, ali im neće biti lako da ga odbrane. Dortmund je takođe izgubio u subotu, i njihov poraz bio je bolan. Bajern ih je počistio za samo 45 minuta i ponovo je došlo do rokade na vrhu tabele. U sumornom raspoloženju timovi čekaju međusobni meč, a pre mesec dana Borusija je u Dortmundu pobedila Lajpcig sa 2:1. Opet tipujemo na Milionere, a naš predlog je gost daje dva gola sa kvotom 2.20 u kladionici MaxBet.

Peruđa – Ređina – 1 @ 2.25 u MaxBet

U moru zanimljivih utakmica ove srede umalo da nam se provuče ova iz Serije B. Radi se o zaostalom meču 29. kola u kome Peruđa dočekuje Ređinu. Iako je domaćin mnogo lošije plasiran i trenutno se nalazi na 17. mestu, onom koje vodi u baraž za opstanak na kraju prvenstvu, pobeda bi ga pomerila ka sredini tabele. Gosti su u zoni plej-ofa, ali su u tako lošoj formi da smatramo da im to uopšte nije neki prioritet. Ređina je vezala četiri poraza i pravo je čudo da su još uvek konkurentni za visok plasman. Još gore je kad se pogleda šira slika, pa su tako u prethodnih devet kola upisali osam poraza i jednu pobedu. Njih u igri drži odličan početak sezone, i kao da su se odavno raspustili. Domaćin nema tu privilegiju, mora da beži sa dna, a u dva poslednja kola uzeli su 4 boda. Posle pobede nad Čitadelom na strani, uspeli su da otkinu i bod vdećem Frozineoneu. I jesenas je Peruđa bila bolja od Ređina, a verujemo da će i sada. Naš predlog je jedinica za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 9.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.