Tiket dana (petak, 07.04.2023)

Tiket dana

Danas je ponuda mnogo bolja nego što je to obično petkom, pošto će se zbog Uskrsa igrati veliki broj mečeva u nekim ligama koje u obično na programu subotom. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Leće – Napoli – 3+ @ 2.15 u Mozzartbet

Napolitanci su u prošlom kolu doživeli tek svoj treći poraz u ovom prvenstvu, ali najubedljiviji. Izgubili su na svom stadionu od Milana, prošlogodišnjeg šampiona, pa je izostala najavljivana primopredaja Skudeta pod Vezuvom. Milan je slavio sa 4:0 i to stvarno niko nije očekivao. Ipak, mnogo važniji duel između ove dve ekipe igra se kroz nekoliko dana u četvrtfinalu Lige šampiona, a prvi meč je na San Siru. Navijači Napolija protestovali su protiv skupih karata za revanš sa Milanom i nisu navijali u prvenstvenom okršaju sa Milanuezima, pa i tu treba tražiti razloge poraza. Titula i pored toga nije ugrožena, Napoli ima 16 bodova više od drugoplasiranog Lacija, i prosto je nemoguće da ispuste toliku prednost. U Lećeu se igra derbi juga, domaćin je u katastrofalnoj formi i vezao je pet poraza. Ta serija neuspeha stigla je posle one pobede u Bergamu nad Atalantom i sada je Leće tek na 16. mestu samo dve pozicije iznad zone ispadanja. Ipak, situacija nije zabrinjavajuća, od prve ekipe ispod crte imaju osam bodova više. Leće je bez postignutog gola već 450 minuta i vreme je da postignu neki. Jesenas je u Napolju bilo 1:1, a prošle sezone na ovom stadionu 3:2 za Napoli. I sada očekujemo golove, gosti su rasterećeni i to je njihova prednost, mada bi Napoli mogao nastupiti u kombinovanom sastavu. Predlog su golovi, za 3+ kvota je odlična i iznosi 2.15 u kladionici Mozzartbet.

TSC – Vojvodina – GG3+ @ 2.30 u Mozzartbet

Kolo pre kraja regularnog dela prvenstva u Super ligi Srbije TSC je na sjajnom drugom mestu i na dobrom je putu da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak, konkurencija timu iz Bačke Topole su Čukarički i Partizan, ali je za njih dobra vest što se ove dve ekipe sastaju u poslednjem kolu pred plej-of i tako šanse TSC-a da ostane drugi rastu. Narvno, igraće se još sedam kola u doigravanju i tada će svaka utakmica, a posebno one sa Brđanima i crno-belima iz Humske, biti malo finale. Vojvodina u ovaj duel ulazi posle pobede nad Partizanom koju su kreirali bivši igrači crno-belih Malbašić i Nikolić, i sada Novosađani imaju neverovatan niz od 15 uzastopnih mečeva bez poraza, 13 u prvenstvu i dva u kupu. Prepuni samopouzdanja idu na sever zemlje, a pobedom bi prišli TSC-u na samo pet bodova, pa bi se i oni uključili u borbu za drugu poziciju. U prvom delu sezeone TSC je slavio na Karađorđu 2:1, a očekujemo golove na obe strane i sada. Remi ništa ne znači ni jednima ni drugima i zato je naš predlog igra GG3+ sa koeficijentom koji u kladionici Mozzartbet iznosi 2.30.

Belincona – Lozana – 2,2+ @ 1.82 u Mozzartbet

Što se švajcarske Čelendž lige tiče najveća borba vodi se za dva prva mesta koja donose direktan plasman u elitu, a po prvi put je tako zbog širenja Super lige. Čak će i trećeplasirana ekipa imati šansu da igra u društvu najboljih, ali će morati da bude uspešnija u baražu od poslednjeplasiranog tima iz Super lige. Iz Čelendž lige niko ne ispada direktno, ali će poslednji morati u baraž. Belincona se trudi da izbegne to poslednje mesto, za sada su ispred Ksamaksa sa solidnih šest bodova prednosti, ali ako nastave sa poraima doći će u problem. Oni su bez pobede još od kraja oktobra, a retko kada upišu i remi. S druge strane Lozana je i pre starta sezone bila među favoritima za povratak u elitu, ali za sada nisu ispunili ta očekivanja. Trenutno su drugi, imaju bod zaostatka za vodećim Iverdonom, ali i samo dva više od Vila koji je treći. Ako već ne mogu do prve pozicije, cilj je ostati na drugom mestu i izbeći baraž. Ovo je poslednji duel ove dve ekipe u sezoni, a prva tri su bila baš neizvesna. Prvi je dobila Belincona minimalnim rezultatom, dok su ostala dva završena 1:1. Sada je situacija drugačija, Belincona je van forme i očekujemo prvu pobedu Lozane. Uz dvojku verujemo i u golove. Za 2,2+ kvota je 1.82 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.