Tiket dana (nedelja, 09.04.2023)

Tiket dana

Ovaj vikend je bogatiji ponudom od ostalih, a protegao se na četiri dana. I u nedelju imamo dosta toga na meniju. Predložene kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Menhengladbah – Volfsburg – GG3+ @ 2.00 u MaxBet

Dva tima koja nastupaju u zelenoj opremi ne mogu se pohvaliti rezultatima ove sezone. I Borusija i Volfsburg imali su velike ambicije, one su sezale do plasmana u Ligu šampiona, a sada je izlazak u Evropu teško ostvarljiv cilj. U boljoj poziciji su Vukovi koji su pred ovo kolo bili jedno mesto ispred Menhengladbaha, ali sa sedam bodova više na kontu. Ipak, poslednji tim u zoni Evrope imao je čak devet bodova prednosti. Borusija je imala toliko kikseva da je i ovaj plasman dobar, samo da ne skliznu u borbu za opstanak. Oni su bez pobede već pet kola, a na četiri od tih pet utakmica nisu dali ni gol. To je nekad bilo prosto nezamislivo za ovu ekipu. Volfsburg daje golove ali ih i prima, posebno na svom terenu gde su bez pobede na poslednjih pet mečeva. Srećom po njih igraju dobro na strani i na poslednja tri gostovanja uzeli su sedam bodova. Dva prethodna duela između ovih ekipa završena su rezultatom 2:2, pa očekujemo golove i sada. Za GG3+ kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Nant – Monako – 2 @ 2.00 u MaxBet

Kanarinci su se specijalizovali za Kup Francuske, osvojili su ga prethodne sezone a i sada će igrati u finalu. Oni su u sredu pobedili Lion u polufinalnom meču i imaće priliku da brane trofej. U Ligi 1 im ide mnogo lošije, posle 29 kola nalaze se tek na 14. mestu i sa samo četiri boda više od prvog tima ispod crte. Sva je prilika da im sleduje borba za opstanak, a ako ne bude uspešna džaba je osvajanje kupa. U prošlom kolu Nant je na svom terenu ubedljivo poražen od Remsa, bilo je čak 3:0 za goste i sa dosta nespokoja čekaju odlične Kneževe iz Monaka. Gostima je fokus na plasmanu u Ligu šampiona, pogotovo od kada su ispali od Leverkuzena u Ligi Evrope i to posle pobede u Nemačkoj u prvom meču. Monako je četvrti pred ovo kolo sa tri boda zaostatka za Lansom i Marsejom, a pokušaće da prestignu barem jedan od ta dva tima i igraju u kvalifikacijama za elitno takmičenje, mada nekako ne uspevaju da ih preskoče. Monako je pobedio Nant u prvom delu sezone sa 4:1, a očekujemo da i sada odnesu sva tri boda De La Božoara. Koeficijent za dvojku je 2.00 u kladionici MaxBet.

Bešiktaš – Giresundspor – 1,2+ @ 1.63 u MaxBet

Ono što je Bešiktaš uradio protiv Fenera u prošlom kolu graniči se sa čudom. Crno-beli su gubili u gradskom derbiju sa 1:0, ostali su sa desetoricom, a Fener je dobio penal. Promašaj sa bele tačke u potpunosti je preokrenuo situaciju na terenu pa su gosti sa igračem manje dali četiri gola u nizu i stigli do pobede koju je Fener samo ublažio u poslednjim trenucima. Tom rezultatu najviše su se radovali u Galatasaraju koji sada Feneru beži devet a Bešiktašu čak 11 bodova. Narednog leta Turska nema dva predstavnika u Ligi šampiona, pa je nekako svejedno ko će biti drugi ili treći, ali znajući rivalitet tri najveća kluba iz ove zemlje, sve je važno. U Istanbul stiže Giresunspor, tim koji se bori za opstanak i trenutno je na 16. mestu sa 24 boda. Isti broj bodova ima i Istanbulspor ispod njjih, dok je Umranijespor samo sa bodom manje. Takmičenje je već napustio Hatajspor i traže se još dva putnika za niži rang. Bešiktaš ne bi smeo da ima problema u ovom meču, posebno nakon onakvog izdanja u derbiju. Giresun još nije zatresao mrežu Bešiktaša, a ovo im je četvrti međusobni susret. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Sirijus – Đurgarden – 2 @ 1.70 u MaxBet

Švedski šampionat je tek krenuo ali su neke stvari unapred poznate. Đurgarden će se ponovo boriti za titulu, prošle sezone su završili na drugom stepeniku iza Hakena. Čeka ih nastu u Ligi konferencija u kojoj su ove sezone imali zapažen rezultat, posebno u grupnoj fazi kada su ubedljivo bili prvi u svojoj grupi. Ipak, nisu uspeli da preskoče poljski Leh, a razlog bi mogao da bude i to što nisu bili u takmičarskoj formi. U prvom kolu novog prvenstva Đurgarden je slavio na svom terenu protiv Bromapojkarne sa 3:1 i na gostovanje kod Sirijusa ide po tri boda. Domaćin iz Upsale je igrao dobro na premijeri i uzeo bod Norčepingu. Oni su prošle godine završili na 11. mestu i za njih je time cilj, a to je opstanak, bio ostvaren. Slično je i sada, sve preko obezbeđenog statusa je čist benefit. Tradicija kaže da je Đurgarden znatno uspešniji u međusobnim duelima i da je Sirijus dobio samo jedan okršaj u poslednjih pet sezona. Opet bi trebalo da dođe dvojka, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 11.08.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.