Tiket dana (petak, 14.04.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda je ovog petka, a još bolja nas čeka za vikend. Kvote iz našeg tiketa bile su aktuelne u momentu njegovog sastavljanja.

Šalke – Herta – 1 @ 2.36 u CircusBet

U premijeri 28. kola nemačke Bundeslige sastaju se dve poslednjeplasirane ekipe. Nepotrebno je govoriti o tome koliko su bodovi bitni i za Šalke i za Hertu, pošto je ovo jedan od onih mečeva u kojima pobeda ne vredi tri, nego šest poena. Poraženi će doći u tešku situaciju, neće izgubiti sve šanse ali će opstanak biti sve dalje. Herta ima bod više od Šalkea ali to nije nikakva garancija i sve se može promeniti već posle ovog kola. Rudari iz Gelzenkirhena su bez pobede u četiri prethodna kola, a iza sebe imaju dva uzastopna poraza i to bez postignutog gola. Prvo su poraženi na svojoj Veltins areni od Leverkuzena sa 3:0, a onda i u Sinshajmu od Hofenhajma sa 2:0. Ništa uspešniji nisu ni Berlinci, oni već pet rundi nisu pobedili i u tom periodu osvojili su samo dva boda. Prošle subote Herta je poražena minimalno od Lajpciga na svom terenu, a kolo ranije uzeli su bod na teškom gostovanju u Frajburgu. U prvom delu sezone Herta je slavila u Berlinu sa 2:1, a sada veće šanse dajemo Šalkeu. Za jedinicu se u kladionici CircusBet dobija koeficijent koji iznosi 2.36.

Hanover – Hajdenhajm – 2 @ 2.15 u CircusBet

U nemačkoj Cvajti igra se duel između Hanovera i Hajdenhajma. Domaćin je u sredini tabele i nema neke velike ambicije do kraja sezone, osim da što pre obezbedi opstanak. Za Hajdenhajm su bodovi bitniji, oni se i dalje bore za osvajanje makar drugog mesta i direktan ulazak u Bundesligu mada su u prošlom kolu doživeli poraz od Sent Paulija na svom terenu koji ih je dosta udaljio od tog cilja. Naravno, imaće šansu čak i ako budu treći, ali preko baraža, a on im se nije posrećio pre tri godine kada je Verder bio uspešniji u dvomeču. Sa 51 osvojenim bodom Hajdenhajm zaostaje dva za Hamburgerom a sedam za vodećim Darmštatom. U preostalom delu sezone imaju nešto povoljniji raspored i priliku da nadoknade propušteno. Važno bi bilo da iz Hanovera donesu sva tri boda. Hanover je u drugom delu sezone odigrao pet utakmica na svom terenu, prve tri su izgubili, a prvi trijumf zabeležili su tek u petom pokušaju protiv slabog Zandhauzena. Prošle sedmice Hanover je doživeo katastrofu u Hamburgu i sumnjamo da su se oporavili posle pola tuceta lopti u mreži. Predlog je dvojka sa kvotom 2.15 u kladionici CircusBet.

Šafhauzen – Iverdon – 2 @ 2.32 u CircusBet

Sve zanimljiviji je rasplet u švajcarskoj Čelendž ligi. U elitu će ove sezone direktno dva kluba, dok će priliku u baražu imati i trećeplasirani. Razlog za ovu izmenu je to što se Super liga širi za dva tima, pa iz elite niko ne ispada, samo poslednjeplasirana ekipa igra baraž. Tako je i u drugoj ligi, samo će poslednji u baraž, ali će zato dve ekipe direktno u društvo najboljih. Sada je tome najbliži Iverdon koji predvodi drugoligaški karavan. Osvojili su 52 boda posle 28 kola i imaju četiri više od prvog pratioca Lozane. Treći je Vil sa 46. Ipak, nije ni Iverdon tako siguran, posebno kada gostuje, na tri prethodna gostovanja dva puta su poraženi, ali su rivali bili Tun i Lozana, mnogo kvalitetniji timovi od Šafhauzena kome sada idu na noge. Domaćin je vezao dve pobede u dva poslednja kola, slavili su protiv Vila i Vaduza i gotovo rešili sve brige oko opstanka. Treće mesto im je predaleko i mogu mirno da finiširaju. Ovo je već peti međusobni duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni, tri prvenstvena dobio je Iverdon, dok je onaj jedan u kupu pripao Šafhauzenu. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom 2.32 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici CircusBet iznosi 11.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.