Najava i analiza: Serija A, 30. kolo: Milanski giganti bez prava na kiks, Rimljani trenutno bliži plasmanu u Ligu šampiona!

Od petka su na programu mečevi 30. kola italijanske Serije A koje nam sa sobom donosi pregršt veoma interesantnih mečeva.
Ovog puta neće biti većih derbija, a utisak je da se jedan od najzanimljivijih duela igra u Firenci gde će snage odmeriti Fiorentina i Atalanta. Sasvim sigurno će dosta uzbudljivo biti i u meču između Bolonje i Milana, pogotovu ako uzmemo u obzir da izabranici Tijaga Mote igraju fantastično u poslednje vreme.
Inter ne bi smeo da ima previše problema na svom terenu protiv Monce, a biće zanimljivo sa kojim timom će Napoli izaći na megdan Veroni, kojoj su bodovi preko potrebni.
Juventus nakon trijumfa nad Sportingom u Ligi Evrope gostuje kod Sasuola, dok će veoma interesantno biti i u meču između Rome i Udinezea. Lacio će sa druge strane pokušati da overi plasman u Ligu šampiona na teškom gostovanju kod Specije, kojoj su takođe potrebni bodovi kako tim iz Ligurije ne bi došao u situaciju da strepi za opstanak u ligi.

Kremoneze – Empoli – 3+ @ 2.00 u Meridianbet

Prvi meč 30. kola italijanske Serije A se igra u Kremoni gde će fudbaleri Kremonezea ugostiti Empoli. Gotovo da nema više nikakve dileme, pošto će domaću ekipu naredne sezone ponovo gledati u Seriji B i pored trijumfa u prošlom kolu na gostovanju kod Sampdorije kada je bilo 2:3.
Sa druge strane Empoli igra dosta dobro u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je i remi u prošlom kolu na gostovanju kod Milana kada mimo svih očekivanja nije bilo pobednika, ali ni golova.
Kako sada stvari stoje, deluje da će i jedni i drugi odigrati rasterećeno ovaj susret što nam može doneti dosta golova pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 2.00 u Meridianu.

Specija – Lacio – 1X @ 2.11 u Mozzartbet

Danas se igra još jedan susret u Seriji A, i to meč između Specije i Lacija. Domaćin vodi veliku borbu za opstanak u društvu najbolji, a tim iz Ligurije trenutno ima četiri boda viška u odnosu na Veronu.
U prošlom kolu je Specija odigrala jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Fiorentine, a taj duel na stadionu Artemio Franki je završen rezultatom 1:1, čime je okončana serija pobeda Viole.
U goste im u veoma lepom raspoloženju stiže Lacio koji je pobedom u prošlom kolu nad Juventusom praktično došao nadomak plasmanu u Ligu šampiona, pošto se Rimljani u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na petoplasirani Inter.
Ipak, domaćin ukoliko želi da igra i naredne sezone u Seriji A, ovaj meč ne sme da izgubi, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 1X uz kvotu 2.11 u Mozzartbetu.

Bolonja – Milan – GG @ 2.05 u Maxbet

Fudbaleri Bolonje pružaju fenomenalne partije u poslednje vreme, a u ovom trenutku se izabranici Tijaga Mote nalaze na visokom sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Juventus.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Atalante, pošto je taj susret u Bergamu završen rezultatom 0:2.
Sa druge strane, Rosonerima do kraja šampionata predstoji velika borba za plasman u Ligu šampiona, a kada smo već kod ovog takmičenja treba napomenuti da je Milan došao do trijumfa u prvom četvrtfinalnom meču protiv Napolija, pošto je taj susret završen rezultatom 1:0.
Bolonja igra sjajno kao što smo već napomenuli, i deluje da je možda i idealna prognoza kada je ovaj susret u pitanju igra GG uz kvotu 2.05 u Maxbetu.

Napoli – Verona – X2 @ 2.27 u CircusBet

Malo ko se nadao da će Napolitanci igrati ovako dobro ove sezone, a još vrlo malo ovom timu nedostaje da i definitivno dođe do Skudeta. U prošlom kolu su izabranici Lučana Spaletija ostvarili novi trijumf, ovog puta na gostovanju kod Lećea, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Nažalost, tim sa “Maradone” je u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona poražen od Milana, ali ono što je dobro je da se za revanš vraća Osimen.
Verona je u veoma teškoj situaciji, pošto tim iz grada ljubavi trenutno zauzima 18. mesto na tabeli uz čak četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, međutim raduje pobeda u prošlom kolu nad Sasuolom.
Vrlo je moguće da Lučano Spaleti malo promeša karte, što bi mogla da iskoristi Verona pa vam hrabro preporučujemo da odigrate duplu šansu X2 uz kvotu 2.27 u CircusBetu.

Inter – Monca – 3+ @ 1.80 u Meridianbet

Koliko god da dobro igra u Ligi šampiona ove sezone, Inter ima ogromnih problema u Seriji A, pošto se trenutno Neroazuri nalaze tek na petom mestu na tabeli, i ozbiljno su doveli u pitanje svoj plasman u elitnom takmičenju.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija samo remizirali na gostovanju kod Salernitane, a taj meč u Salentu je završen rezultatom 1:1.
U goste im ovog puta stiže Monca koja u svojoj debitantskoj sezoni pruža poprilično dobre partije i ono što je najvažnije je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u Seriji A.
U prošlom kolu je Monca remizirala u gostima kod Udinezea, kada je bilo 2:2, što je dovoljno za trinaesto mesto na tabeli.
Deluje da bi ovaj meč mogao da donese dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.80 u Meridianu.

Leće – Sampdorija – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Leće pruža zaista katastrofalne partije u poslednje vreme, čime je povratnik u društvo najboljih ozbiljno doveo u pitanje opstanak. Naime, trenutno se tim sa stadiona Via del Mare nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo pet bodova viška u odnosu na Veronu, a na pet poslednjih mečeva Leće je doživeo isto toliko poraza.
Sampdoriju ćemo sa druge strane naredne sezone gledati u Seriji B, a to je verovatno postalo i definitivno nakon prošlog kola u kom je ova ekipa na svom stadionu poražena od Kremonezea, kada je bilo 2:3.
Vrlo verovatno će nam i ovaj meč doneti dosta golova, ali je ipak po našem mišljenju daleko sigurnija prognoza jedinica, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Torino – Salernitana – 1 @ 1.75 u Meridianbet

Nažalost, fudbaleri Torina ponovo neće doći do plasmana u neko od evropskih takmičenja, što je višegodišni cilj ovog tima.
Naime, u ovom trenutku se popularni Bikovi nalaze na jedanaestom mestu na tabeli a u prošlom kolu su Nemanja Radonjić i drugari doživeli poraz na svom terenu od Rome, kada je bilo 0:1.
Salernitana sa druge strane ovog puta neće imati prevelikih problema oko opstanka u društvu najboljih, nakon one drame iz prošle sezone.
Trenutno se tim iz Salenta nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli, što će po svemu sudeći biti dovoljna zaliha.
Poznato je da Torino igra dosta dobro na svom terenu protiv ekipa iz donjeg doma, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Sasuolo – Juventus – GG @ 1.90 u Maxbet

Jedan od najinteresantnijih mečeva 30. kola italijanske Serije A se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola ugostiti Juventus.
Sasuolo igra sjajno u drugom delu šampionata, i pored poraza u prošlom kolu na gostovanju kod Verone, kojoj su bodovi bili preko potrebni.
Trenutno se Domeniko Berardi i drugari nalaze na dvanaestom mestu na tabeli, i utisak je da Sasuolo do kraja očekuje nekoliko veoma mirnih mečeva, bez pritiska.
Juve je u prošlom kolu poražen od Lacija, ali je zato Stara dama slavila u prvom četvrtfinalnom meču Liga Evrope protiv Sportinga, kada je bilo 1:0, a upravo Liga Evrope će i biti prioritet Juvea do kraja sezone.
Vrlo je moguće da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak u Ređo Emiliji, pa je topla preporuka igra GG uz kvotu 1.90 u Maxbetu.

Roma – Udineze – 1 @ 1.89 u CircusBet

Roma se nalazi na pravom putu da dođe do plasmana u Ligu šampiona, pošto se u ovom trenutku izabranici Žozea Murinja nalaze na trećem mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Vučica ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Torina, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, u prvom meču četvrtfinala Liga Evrope, Rimljani su poraženi na gostovanju kod Fejnorda, kada je bilo 1:0.
Udineze igra dosta dobro u poslednje vreme, a u prošlom kolu su popularne Zebre remizirale na svom terenu protiv Specije, kada je bilo 2:2, što je u ovom trenutku dovoljno za desetu poziciju na tabeli.
Ni ovog puta ne treba očekivati previše pogodaka, ali smo mišljenja da se trijumf Rome ne bi smeo dovesti u pitanje, zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.89 u CircusBetu.

Fiorentina – Atalanta – 3+ @ 1.87 u Meridianbet

Najzanimljiviji meč ovog kola, a ujedno i poslednji, igra se u Firenci gde će snage odmeriti Fiorentina i Atalanta.
Fiorentina igra zaista sjajno u poslednje vreme u Seriji A, a na sve to Ljubičasti su na pragu plasmana u polufinale Lige konferencija nakon što su u prvom četvrtfinalnom susretu bez većih problema savladali poljski Leh.
Atalanta je sa druge strane u prošlom kolu još jednom razočarala sve svoje navijače, pošto je na svom terenu Boginja poražena od Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Fiorentina će dati sve od sebe da nastavi seriju nepobedivosti, dok gosti moraju da idu na trijumf, što nam može doneti dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.