Tiket dana tenis (petak, 14.04.2023)

U Monte Karlu, na prvom turniru na šljaci iz masters serije, bilo je dosta iznenađenja do četvrtfinala, pa je takmičenje, već u osmini finala, završio i prvi teniser sveta Novak Đoković. U naredna tri dana saznaćemo ko će podići pobednički pehar. Kvote i granice važile su u momentu pisanja teksta.

Tejlor Fric – Stefanos Cicipas – TR 0:2 @ 1.92 u MaxBet

Amerikanac je odličan teniser, ne bi ni bio u Top 10 da je drugačije, ali nam se čini da je na šljaci ovo njegov maksimum. Podloga u Monte Karlu je jedna od najsporijih na turu i to ne odgovara igračima kakav je Fric. Ipak je izbacio dva dobra igrača, veterana Vavrinku i nadolazeću zvezdu Jiržija Leheču, ali su mu šanse protiv Cicipasa male. Grk je domar na šljaci, možda je i najveći favorit za trofej u ovom momentu, a nije se umorio pošto je do četvrtfinala odigrao samo jedan meč u kome je pobedio Čileanca Harija. Naš predlog je pobeda Cicipasa u dva seta, a za tačan rezultat 0:2 kvota je 1.92 u kladionici MaxBet.

Danil Medvedev – Holger Rune – 2 @ 1.78 u MaxBet

Ova sezona preti da protekne u znaku Danila Medvedeva. Rus je već osvojio četiri turnira, i osim Australijan opena gde je podbacio, svuda je stizao do samo završnice. Odličan je i ovde u Monte Karlu, i pored činjenice da mu šljaka nije najomiljenija podloga. Sonega je dobio lako, a Zvereva posle maratonske bitke. Upravo taj duel koji je trajao više od tri sata i završen je tek kasno uveče, može biti njegov najveći hendikep u meču sa mladim i poletnim Dancem koji je meč osmine finala dobio bez borbe. Runeu je Beretini predao meč osmine finala, a u drugom kolu Danac je pobedio Dominika Tima. Očekujemo pobedu Runea, a za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.78.

Lorenco Muzeti – Janik Siner – S3 @ 2.40 u MaxBet

Muzeti je najveće iznenađenje, pored iskusnog Štrufa. Do četvrtfinala Italijan je izbacio dvojicu najboljepasiranih srpskih tenisera, Kecmanovića u prvom kolu i Đokovića u osmini finala. Između duela sa njima dvojicom počistio je svog sunarodnika Nardija, ne dozvolivši mu ni da se ”upiše”, rezultat je bio 6:0, 6:0. Sada će sa druge strane mreže biti još jedan zemljak, odlični Janik Siner, finalista prethodnog mastersa u Majamiju. Siner je tada pobedio Karlosa Alkazara u polufinalu, ali je u finalu izgubio od Danila Medvedeva. Siner je najbolji italijanski teniser, a nije da Azuri nemaju plejadu odličnih igrača u ovom momentu. Ovde je pobedio Argentinca Švarcmana koji mu je predao meč posle jednog seta, a onda se u četvrtak baš namučio sa Poljakom Hurkačom koji nije iskoristio i jednu meč loptu u taj brejku drugog seta. Zbog svega toga rastu šanse Muzetija i mi očekujemo dug meč u tri seta. Za tačan broj setova S3 kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.40.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.