Tiket dana: Poeni igrača

U noći između ponedeljak i utorka po srednjeevropskom vremenu igraju se dve utakmice polufinala plej-ofa u NBA ligi. Započinje serija između Bostona i Filadelfije i igra se drugi meč između Denvera i Finiksa. Predložene kvote i granice podložne su promenama.

Malkom Brogdon (Boston) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MaxBet

Čitave sezone Brogdon igra sjajno, i nedavno je proglašen za najboljeg šestog igrača u lig, pošto je od mogućih 100 fobio 60glasova. U regularnom delu sezone ostvario je prosečan učinak od skoro 15 poena uz 4,2 skoka i 3,7 asistencija. U plej-ofu je nešto slabiji, na šest utakmica protiv Atlante ubacivao je prosečno 13,3 poena, ali je to pre svega zbog slabijeg učinka u prvom meču, kada se na teren vratio posle povrede. U Indijani je imao bolje brijke, ali treba reći da je konkurencija u Seltiksima, posebno na njegovoj poziciji, mnogo jača. Verujemo da će biti dobar i na početku serije protiv Filadelfije i da će prebaciti granicu od 12,5 koševa koliko mu je predloženo u kladionici MaxBet sa kvotom 1.85.

Tobajas Heris (Fiadelfija) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.80 u MaxBet

Velika je nepoznanica učešće Džoela Embida u prvom meču polufinalne serije protiv Bostona. Embid nije igrao ni na početku i kraju serije protiv Bruklina, ali su Siksersi i bez njega dobili sa 4:1 u pobedama. Očigledno da problem postoji, ne bi košarkaš koji je najveći kandidata za MVP nagradu propuštao utakmice u plej-ofu, ali je to cena koju je platio zbog napora u finišu sezone da prestigne Jokića po brojkama, mada to za tim nije značilo ništa. I ponovo se pokazalo da kamerunski centar više brine o tome da on bude MVP, nego da Filedalefija osvoji titulu. U njegovom odsustvu tim je predvodio iskusni Tobajas Heris, koji je na četiri meča protiv Bruklina, koliko je odigrao, prebacio 20 poena u proseku. Prosek mu je tokom sezone bio ispod 15 koševa, ali je i to posledica veliko broja uzetih šutebva od strane Embida. Rid će ponovo morati na centra, ako nema Kamerunca, ali Heris mora da odigra ponovo na svom nivou. Granica za njega je na 16,5 poena, a kvota za (+) je 1.80 u kladionici MaxBet.

Aron Gordon (Denver) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u MaxBet

Junak iz senke u prvom trijumf Denvera nad Finiksom u Bol areni sigurno je Aron Gordon. Pmalo neprimetno tigao je do 23 ubačena poena, što je mnogo iznad njegovog proseka, kako u plej-ofu, tako i u regularnom delu sezone. Jasno je da se odbrana Sansa fokusirala oko Mareja i Jokića, mada je veliko pitanje koliko su uspeli u nameri da i njih zaustave, pošto su ova dvojiva bili najefikasiniji u timu iz Kolorada. Gordon je uradio veliki posao, sakupio je i 6 skokova, a posebno nas je iznenadio odličan šut za tri poena, pošto je pogodio tri trojke iz četiri pokušaja. U pet utakmica protiv Minesote u prvoj rundi plej-ofa postizao je gotovo identičan broj koševa u svakom meču, tri puta po 14, jednom 12 i jedno 12 poena. Taj prosek duplirao je u prvom meču protiv Finiksa, a verujemo da će sada biti preko 15,5 koševa koliko mu je predloženo u kladionici MaxBet sa koeficijentom za (+) od 1.85.

Devin Buker (Finiks) – Poeni + (granica 29,5) @ 1.80 u MaxBet

Mnogi vide Finiks sa šampionskim prstenom, ali je najveći problem ovog tima tanka klupa. Oni su svesno rizikovali dovođenjem Kevina Durenta, ali su zaboravili da se u plej-ofu mora odigrati veliki broj mečeva u kratkom vremenskom roku, a pitanje je koliko to mogu da iznesu dvojica fantastičnih i dvojica odličnih igrača. Mislimo na Bukera i Durenta, kao i Pola i Ejtona. Svi ostali spadaju u prosečne NBA igrače i to se jasno videlo u prvom duelu sa Denverom. Pokušaće Sansi da brejknu svog rivala u drugom duelu i onda odu u Arizonu sa egalom. Po prikazanom u prvom meču nemaju mnogo čemu da se nadaju, ali je svaka nova utakmica u plej-ofu nova priča. Buker je ubacio 27 poena u prvom meču u Koloradu, što je za 20 manje nego u poslednjem protiv Klipersa u prvoj rundi. Njegov prosek u regularnom delu sezone bio je 27,8 koševa, ali je u plej-ofu to podigao na 35,5 poena. Sada mu je predlođena granica od 29,5 koševa, a ako đeli da Finiks pobedi, on i Durent će morati da idu preko 30 koševa. Za (+) poene na Bukera koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedlejka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 11.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.