BONUSI SVUDA OKO TEBE: Meridian je stigao u tvoj grad – istraži mrežu partnera, uplati depozit i preuzmi sjajnu nagradu!

Kad Meridian časti – svi dobijaju!

Nije tajna da je Meridian kuća najvećih bonusa, ali mesec maj je zaista poseban!

Osim što svim novoregistrovanim korisnicima poklanja fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 1.000 RSD sport bonusa + 1.000 RSD slot bonusa, sada stiže i bonus na depozit!

A, depozit možeš uplatiti na svakom koraku… Meridian je razvio vrlo široku i pouzdanu mrežu partnera, pa smo sigurni da ti se u blizini nalaze Payspot menjačnica, Paralela trafike, Impel trafike, Transaks menjačnice, Tenfore menjačnice ili možda Eki transfers. A, ako je tako – recept je jednostavan.

Sve što treba da uradiš jeste da na nekom od ovih uplatnih mesta izdiktiraš svoj ID broj naloga na meridianbet.rs, uplatiš depozit i čeka te 30% slot bonusa!

Pravila su laka: uplati minimum 1.000 RSD na svoj nalog i kompletan iznos okreni na slot, live dealer ili poker ponudi i 30% bonusa na uplatu prvog depozita stiže na tvoj račun!

Štaviše, imaš čak 72 sata da iskoristiš bonus i to na celokupnoj slot ponudi, a ona je u Meridianu zaista široka.

Pronađi najbližu lokaciju u svom gradu, bilo da si u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Paraćinu… Meridian dolazi u tvoj grad!

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku i povećaj svoje šanse za dobitak sa 30% bonusa na uplate depozita preko Meridian mreže partnera!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.