Tiket dana: Poeni igrača

Večeras se igraju treće utakmice serije između Žalgirisa i Barselone, kao i Fenerbahčea i Olimpijakosa. Evo predloga za košarkaše. Kvote i granice mogu se menjati u nekom momentu.

Rolands Šmits (Žalgiris) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Letonski krilni centar je bivši igrač Barselone i samim tim trebalo bi da bude posebno motivisan u duelu sa klubom gde nije dobio pravu šansu. Međutim, u prve dve utakmice Šmits nije blistao, posebno u prvoj kada je ubacio samo 2 poena. U drugoj je bio bolji postigao je 8 koševa, ali je i to manje od njegovog ovosezonskog proseka od 10,3 poena po meču u Evroligi. Pred prepunim tribinama u Kaunasu Žalgiris ima šansu, ali je odlazak na Fajnal-for, posle prva dva poraza, ipak daleko. Granica za Rolandsa Šmitsa je na 9,5 poena a koeficijent u kladionici MaxBet za (+) iznosi 1.90.

Jan Veseli (Barselona) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u MaxBet

Mada je već u ozbiljnim igračkim godinama češki centar igra fantastično. Ono što je pružio u drugoj utakmici u Blaugrani bilo je neverovatno. Veseli je ubacio 26 ponea za 26 minuta u igri, a imao je i 6 uhvaćenih lopti. Bila je to njegova najbolja partija u sezoni i verujemo da je sada prepun samopouzdanja i da će centrima Žalgirisa, Birjutisu i Kevarijusu Hejzu biti teško da ga zadrže na jednocifrenom učinku. Granica je na 9,5 koševa, a verujemo da će je Veseli preskočiti lako. Za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Veliku pobedu ostvario je Fener u drugom meču u Pireju i sada je prednost domaćeg parketa prešla na stranu tima iz Istanbula. To je svojevrstan paradoks pošto je Olimpijakos bio prvi nakon regularnog dela sezone, a Fener tek osmi, a evo jedna utakmica je sve promenila. Šta je tu je, dvojica grčkih trenera nadmudrivaće se i u Istanbulu i, po nama, šanse su podjednake. Iz ekipe Fenera izdvajamo Džonatana Motlija, centra koji cele sezone igra fantastično i postiže po 15 poena po meču. I na prve dve utakmice imao je baš toliko, oba puta po 15 koševa. Imaće velikog rivala u Mustafi Falu, ali je Motli fizički mnogo jači. Za (+) poene kvota je 1.90, a granica je na 14,5 u kladionici MaxBet.

Šekil Mekisik (Olimpijakos) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.90 u MaxBet

Odlični šuter je neko ko ulazi sa klupe i onda zatrpa koš rivala. Šekil Mekisik je igrao u dva turska kluba pre dolaska u Olipijakos pre dve sezone i zna kako je igrati u Istanbulu. Atmosfera se ne razlikuje mnogo od one u Pireju, biće vatreno, ali su košarkaši Olimpijakosa sigurno spremni za to. Mekisik je u regularnom delu sezone postizao 9,3 koševa po meču, a tu negde mu je i prosek u prva dva meča. U prvom je ubacio 11, a u drugom 8 poena. Odlične brojke su mu u šutu za tri poena i verujemo da će biti opet tajno oružje za Barcokasov tim. Granica je na 8,5 poena, a za (+) na Šekila Mekisika kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.