Najava i analiza: Serija A, 34. kolo: Tri velika derbija! Ko će praviti društvo Sampi u Seriji B?

Od danas su na programu mečevi 34. kola italijanske Serije A, koje nam sa sobom donosi nekoliko veoma zanimljivih susreta. Tri derbija nas očekuju ovog vikenda, a prvi je na programu u subotu od 15h kada će na San Siru snage odmeriti Milan i Lacio. Odmah nakon tog susreta, na Olimpiku će Roma dočekati Inter u meču koji će nam dati odgovore na mnoga pitanja, a treći derbi je na programu u nedelju u premijernom terminu od 12:30h, kada će Atalanta koja igra sjajno u poslednje vreme ugostiti Juventus.
Zanimljivo je da nas u ovom kolu očekuju i dva derbi začelja, pošto će se međusobno sastati ekipe Kremonezea i Specije, ali i Lećea i Verone.
Od ostalih susreta izdvajamo duel na stadionu “Diego Armando Maradona” gde će snage odmeriti Napoli i Fiorentina, dok kolo zatvara meč u Ređo Emiliji između Sasuola i Bolonje.

Milan – Lacio – 1 @ 1.99 u CircusBet

Premijerni duel 34. kola najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala se igra na stadionu San Siro gde će snage odmeriti Milan i Lacio.
Milanu ozbiljno visi nastup u Ligi šampiona sledeće sezone, pošto se trenutno Rosoneri nalaze na šestom mestu na tabeli a u prošlom kolu je aktuelni šampion Italije još jednom neprijatno iznenadio sve svoje navijače, pošto je ovaj tim na svom terenu samo remizirao protiv Kremonezea, a taj duel je završen rezultatom 1:1. Izjednačujući pogodak su Rosoneri postigli u sudijskoj nadoknadi, pa su stvari mogle da budu i daleko gore za Stefana Piolija.
Lacio sa druge strane suvereno drži poziciju broj dva i sva je prilika da ćemo Rimljane naredne sezone gledati u Ligi šampiona. U prošlom kolu su Lacijali odigrali dosta dobar meč na svom terenu i savladali ekipu Sasuola, a taj susret u prestonici Italije je završen rezultatom 2:0.
Milan nema previše izbora i mora da ide na trijumf, a mišljenja smo da će Leao i drugari do njega i doći pa je hrabra preporuka jedinica uz kvotu 1.99 u CircusBetu.

Roma – Inter – GG @ 2.05 u Maxbet

I pored toga što Roma ove sezone igra fenomenalno u Ligi Evrope, deluje da izabranici Žozea Murinja u poslednje vreme imaju dosta problema u Seriji A, o čemu najbolje svedoči i trenutno sedmo mesto na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i petoplasirana Atalanta.
U prošlom kolu je Vučica samo remizirala na gostovanju kod ove sezone odlične Monce, a taj susret je završen rezultatom 1:1, što je Romu znatno udaljilo od Lige šampiona.
Sa druge strane, deluje da je Inter u najbolje mogućem trenutku uhvatio pobednički ritam, pošto su nakon jedne katastrofalne serije rezultata Neroazuri vezali tri trijumfa u prvenstvu i trenutno se nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na svoje najbliže pratioce.
U prošlom kolu je četa Simonea Inzagija odigrala verovatno i svoj najbolji meč u Seriji A ove sezone, pošto je Verona u gostima savladana sa više nego ubedljivih 6:0.
Iako je ulog zaista ogroman, deluje nam da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan pogodak, a sve to Maxbet plaća sa kvotom 2.05.

Kremoneze – Specija – 1 @ 2.45 u Mozzartbet

Kremoneze igra zaista odlično u drugom delu šampionata, ali je veliko pitanje da li će to na kraju biti dovoljno za opstanak u društvu najboljih, pošto u ovom trenutku tim iz Kremone ima čak šest bodova manjka u odnosu na timove koji se nalazi u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je devetnaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Milana i remizirala, a taj duel je završen rezultatom 1:1, iako treba napomenuti da su Rosoneri do izjednačujućeg pogotka došli u sudijskoj nadoknadi.
Specija je na deobi osamnaestog mesta, a u prošlom kolu je tim iz Ligurije i pored dobre partije doživeo poraz na gostovanju kod Atalante kada je bilo 3:2.
Generalno, Specija ima dosta problema u poslednje vreme, što bi verovatno mogao da iskoristi domaći tim koji igra jako dobro u drugom delu prvenstva, pa vam hrabro savetujemo da odirate jedinicu uz kvotu 2.45 u Mozzartu.

Atalanta – Juventus – 3+ @ 2.08 u Meridianbet

Premijerni susret nedeljnog programa se igra u Bergamu gde će snage odmeriti Atalanta i Juventus, što će biti i meč između petoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli.
Atalanta u poslednje vreme beleži zaista sjajne partije u Seriji A, pošto je popularna Boginja na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa i trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Inter, pa se u Bergamu ponovo stidljivo priča o Ligi šampiona.
Juventus je sa druge strane nakon nekoliko veoma loših mečeva u prošlom kolu uz dosta muke na svom terenu bio bolji od Lećea, kada je bilo 2:1, a susret će ostati upamćen po tome što je Dušah Vlahović konačno prekinuo svoj post i postigao gol za klub iz Torina.
Atalanta nema previše izbora, ukoliko žele da se umešaju u borbu za Ligu šampiona izabranici Đanpjera Gasperinija moraju da krenu na sve ili ništa, ali je utisak da im ni Juve neće ostati dužan, pa je najbolje da se fokuisrate na golove, odnosno igru 3+ koju kladionica Meridianbet ceni sa fenomenalnom kvotom 2.08.

Torino – Monca – GG @ 2.10 u Maxbet

Godinama unazad je sredina tabele nekako rezervisana za Torino, a sva je prilika da će to biti slučaj i ovog puta, pošto se popularni Bikovi trenutno nalaze na jedanaestom mestu na tabeli uz trinaest bodova manjka u odnosu na sedmoplasiranu Romu.
U prošlom kolu su izabranici Ivana Jurića ostvarili trijumf na gostovanju kod već prežaljene Sampdorije, a taj susret u Đenovi je završen rezultatom 0:2.
Monca svakako slovi za najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A, što najbolje potvrđuje i trenutno veoma visoko deseto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je tim koji je u vlasništvu legendarnog Silvija Berluskonija remizirao na svom terenu protiv Rome, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Težak meč za prognoziranje, ali je najrealnije da i jedna i druga ekipa ovde postigne makar po jedan pogodak, pa savetujemo igru GG uz kvotu 2.10 u Maxbetu.

Napoli – Fiorentina – 3+ @ 1.78 u Meridianbet

Prošlo kolo će sasvim sigurno dosta dugo ostati u sećanjima svim navijačima Napolija, pošto je njihova omiljena ekipa nakon remija na gostovanju kod Udinezea došla do dugo očekivanog Skudeta, a sve to je bio povod za neverovatno slavlje na ulicama Napulja.
U ovom trenutku Napolitanci imaju nenadoknadivih šesnaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lacio, a svakako da će četa Lučana Spaletija dati sve od sebe da tu razliku do kraja prvenstva još više uveća.
Fiorentina je sa druge strane nakon jednog sjajnog perioda na sva tri fronta, u poslednje vreme odigrala nekoliko nešto lošijih mečeva u Seriji A, a jedan od njih je bio i u prošlom kolu kod Salernitane, kada je bilo 3:3.
Trenutno se popularna Viola nalazi na osmom mestu na tabeli, a sigurno je da će fokus biti prebačen na finale Kupa protiv Intera.
Očekuje nas meč sa baš dosta pogodaka sasvim sigurno, pa je logično da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.78 u Meridianu.

Leće – Verona – X2 @ 1.59 u CircusBet

Još jedan derbi začelja nas očekuje u ovom kolu i to susret na stadionu Via del Mare gde će snage odmeriti Leće i Verona.
Leće se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije timove, i utisak je da ova simpatična ekipa još uvek nije obezbedila opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Leće ostavio sasvim dobar utisak na gostovanju kod Juventusa, ali je ipak Stara dama rešila taj meč u svoju korist, rezultatom 2:1.
Verona je nažalost nakon nekoliko dosta dobrih mečeva u prošlom kolu doživela pravu katasrofu na Bentegodiju, pošto je Inter slavio sa 6:0. Na sreću tima iz grada ljubavi, Specija je takođe poražena, pa i dalje ova dva tima imaju isti broj bodova, dele osamnaestu poziciju na tabeli i upravo između ove dve ekipe i treba tražiti putnika u Seriju B.
Mišljenja smo da će Verona želeti da se iskupi svojim navijačima za katastrofu u prošlom kolu i da će uspeti da ostane neporažena na gostovanju kod Lećea, pa je hrabra preporuka dupla šansa X2 uz kvotu 1.59 u CircusBetu.

Empoli – Salernitana – 3+ @ 2.10 u Meridianbet

Nakon jedne serije katastrofalnih rezultata u Seriji A, ekipa Empolija je u prošlom kolu ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu Bolonje, kada je bilo 3:1, čime je slobodno možemo reći klub iz Toskane i obezbedio opstanak u društvu najboljih, pošto je zaista teško očekivati da Plavi u narednih pet kola prokockaju čak osam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U goste im ovog puta stiže Salernitana koja je vezala čak deset susreta bez poraza, što je u ovom trenutku dovoljno za odlično četrnaesto mesto na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Salenta odigrao jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Fiorentine na kom smo videli čak šest golova, a krajnji rezultat je bio 3:3.
Vrlo lako se može dogoditi da nam i ovaj meč u Toskani donese baš dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.

Udineze – Sampdorija – 1 @ 1.55 u Mozzartbet

Koliko god da je Udineze dobro odigrao prvi deo šampionata, toliko Zebre iz Udina imaju problema u drugom delu prvenstva, i samo zahvaljujući pomenutim dobrim partijama na startu prvenstva, Udineze se u ovom trenutku nalazi na dvanaestom mestu na tabeli.
Ruku na srce, u prošlom kolu su crno-beli na svom terenu odigrali jedan dobar meč i uspeli da remiziraju protiv Napolija, a taj susret je završen rezultatom 1:1.
U goste im stiže Sampdorija, koja je nažalost po svemu sudeći i definitivno ispala iz Serije A, pošto je zaista teško očekivati da Đenovljani nadoknade čak deset bodova zaostatka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je “fenjeraš” poražen na svom stadionu od Torina, a taj susret u Đenovi je završen pobeom Bikova od 0:2.
I pored slabih partija Udinezea, deluje da je domaćin ipak veliki favorit na ovom duelu pa zato i preporučujemo jedinicu uz kvotu 1.55 u Mozzartu.

Sasuolo – Bolonja – 3+ @ 1.85 u Meridianbet

Poslednji meč 34. kola italijanske Serije A se igra u Ređo Emiliji gde će snage odmeriti Sasuolo i Bolonja.
Sasuolo igra zaista sjajno u drugom delu šampionata, i da je ovako ovaj tim igrao u prvom delu prvenstva, sigurno je da bi se Domeniko Berardi i drugari borili za mesto koje vodi u Evropu, ovako se ova ekipa mora zadovoljiti sa 13. mestom na tabeli.
U prošlom kolu je Sasuolo očekivano poražen na gostovanju kod Lacija, a taj duel na Olimpiku je završen rezultatom 2:0.
U goste im stiže Bolonja koja se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu su izabranici Tijaga Mote doživeli neprijatan poraz na gostovanju kod Empolija, pošto je taj duel u Toskani završen rezultatom 3:1.
Sva je prilika da će nam i ovaj duel u Ređo Emiliji doneti dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ uz kvotu 1.85 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.