Tiket dana: Poeni igrača

U Filadelfiji i Finiksu igraju se četvrte utakmice polufinalnih serija na Istoku i Zapadu. U prednosti su Boston i Denver koji vode sa po 2:1 u pobedama. Kvote i granice bile su aktuelne u trenutku pisanja predloga.

Džoel Embid (Filadelfija) – Poeni + (granica 28,5) @ 1.88 u CircusBet

Embid bi morao da se ”pojavi” u ovoj seriji ili će Filadelfija svoj put ka prstenu završiti u polufinalu Istoka. Bez njega su Siksersi uspeli da naprave brejk u prvom meču u Bostonu, ali su, sa njim u timu, izgubili dva naredna okršaja. U prvom meču u Bostonu nije igrao mnogo i završio je duel sa samo 15 poena, dok je u trećoj utakmici, pred domaćim navijačima koji su mu čestitali na MVP priznanju, stigao do 30 koševa, ali ne i do pobede. Kamerunac će biti u centru pažnje i u ovom meču, sumnjamo da će ga centri Bostona zaustaviti na manjem broju poena, ali je za njih bitnije da redukuju učinak ostalih igrača. Granica je na 28,5 koševa, a za (+) koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.88.

Markus Smart (Boston) – Poeni + (granica 12,5) @ 2.00 u CircusBet

Omaleni bek Seltiksa bio je znatno ubojiti u seriji protiv Atlante Hoksa u prvom kolu plej-ofa, ali daje izuzetan doprinos i protiv Filadelfije. U prvom meču ubacio je 12, a u naredna dva po 15 poena, pa zahvaljujući i tome Boston ima prednost u seriji od 2:1. Ukoliko bi slavili i u drugoj utakmici u ”gradu bratske ljubavi”, košarkaši Bostona imali bi šansu da završe seriju na svom parketu i izbore finale Istoka. Smart je tokom sezone ubacivao nešto više od 12 poena, ali je u plej-ofu stigao blizu cifre od 16 koševa u proseku. Verujemo da će u Filadelfiji ubaciti preko 12,5, koliko je granica, a za (+) poene kvota je 2.00 u kladionici CircusBet.

Deandre Ejton (Finiks) – Skokovi + (granica 9,5) @ 1.89 u CircusBet

Jako čudan bio je treći meč između Finiksa i Denvera. Dvojica najboljih igrača tima iz Arizone igrala su bukvalno sama protiv Denvera i na kraju uspela da izvojevaju pobedu. Buker je meč završio sa nestvarnih 47 poena, a tek nešto slabiji učinak imao je Durent sa 39. Svi ostali su bili jednocifreni. Problem je i dalje povreda startnog plejmejkera Krisa Pola, ali i vrlo slab učinak prvog centra Deandre Ejtona. Momak sa Bahama ima odlične fizičke karakteristike ali se ne snalazi u odbrani Nikole Jokića. Zato je češće nego obično na parketu bio i Džok Lendejl, Australijanac oji je nekad nosio dres Partizana. On se malo bolje snalazio u odbrani, ali je Finiksu neophodan učinak Ejtona koji je tokom sezone ubacivao prosečno 17,5 poena, a u plej-ofu je na 14. U skokovima je standardan, i dalje je na tačno 10 uhvaćenih lopti. Verujemo da će i noćas biti dvocifren u toj kategoriji i predlažemo (+) skokove sa kvotom 1.89, a granica je na 9,5 u kladionici CircusBet.

Nikola Jokić (Denver) – Asistencije + (granica 8,5) @ 1.88 u CircusBet

Još jednom je NIkola Jokić zadivio košarkaški svet i ostvario monstruozan tripl-dabl u treće meču protiv Finiksa. Somborac je meč završio sa 30 poena i po 17 skokova i asistencija, i tako postao prvi košarkaš u NBA koji je u nekom plej-of meču imao više od 25 poena i više od 15 skokova i asistencija. I dalje pokazuje da mu je najbitniji rezultat tima, pa uzima manje šuteva nego obično, što se nikako ne može reći za Džamala Mareja. Smatramo da je Kanađanin glavni krivac zašto su Nagetsi ispustili pobedu kad su već nadoknadili minus od 15 poena sa poluvremena. Očekujemo još jedan šou Jokića, ali bi bilo opasno da se Finiks novom pobedom vrati u igru. Jokić će se opet podrediti timu, a verujemo da će ponovo imati veliku minutažu jer bez njega, uvideo je to i Meloun, jednostavno ništa ne funkcioniše. Naš predlog su asistencije na Jokića, a granica je na 8,5 u kladionici CircusBet. Kvota za (+) je 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.