Tiket za veče (nedelja, 07.05.2023)

tiket dana

Dosta puta smo apostrofirali da nas ove nedelje očekuje zaista vrhunska ponuda za klađenje, a u večernjem tiketu smo za vas ovog puta analizirali po jedan meč iz italijanskog, portugalskog i brazilskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Leće – Verona – X2 @ 1.72 u Mozzartbet

Premijerni meč u okviru večernjeg tiketa za nedelju se igra na stadionu Via del Mare gde će Leće ugostiti Veronu.
I jedni i drugi se bore za opstanak u društvu najboljih, s tim što je u nešto boljem položaju Leće koji se u ovom trenutku nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na osamnaestoplasiranu Veronu, koja se dakle nalazi na tom poslednjem mestu koje na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Leće pružio dosta dobar otpor na gostovanju kod Juventusa, gde je ovaj tim tesno poražen rezultatom 2:1, dok je Verona doživela pravu katastrofu na svom terenu, i to posle serije dobrih rezultata, a na Bentegodiju je Inter slavio sa više nego ubedljivih 6:0.
Iako Leće igra dosta dobro na svom terenu, smatramo da će ekipa iz grada ljubavi dati sve od sebe da se iskupi navijačima za katastrofu od Neroazura, i da neće doživeti poraz na ovom gostovanju pa je topla preporuka dupla šansa X2 uz kvotu 1.72 u Mozzartu.

Fereira – Sporting – 2-2 @ 1.93 u Mozzartbet

Portugalski šampionat je vrlo verovatno i rešen sinoćnjim trijumfom Benfike nad Bragom, ali ostaje još dosta nerešenih pitanja, a tiču se borbe za evropska takmičenja, ali i za opstanak.
Malo ko je očekivao da će Fereira igrati ovako loše u ovogodišnjem izdanju portugalske Primeire, i kako sada stvari stoje ovoj simpatičnoj ekipi preti selidba u niži rang.
Naime, u ovom trenutku se popularni Dabrovi nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šesnaestoplasirani Maritimo, a ta pozicija na kraju prvenstva znači i baraž za opstanak sa trećeplasiranim timom iz Segunde.
Što se tiče Sportinga, timu iz Lisabona visi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto se Lavovi trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na Bragu, koja je sinoć izgubila od Benfike, pa će to biti lepa prilika da se tim iz Lisabona primakne na četiri boda zaostatka.
Iako su domaćinu bodovi preko potrebni, mišljenja smo da će Sporting dosta lakše nego što se očekuje doći do trijumfa i hrabra preporuka je prelaz 2-2 uz kvotu 1.93 u Mozzartu.

Atletiko Paranaense – Flamengo – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Za kraj, ovog puta smo za vas pripremili i jedan meč iz brazilske Serije A koja se polako ali sigurno zahuktava.
Atletiko Paranense ima velike ambicije u ovom šampionatu, a nakon tri odigrana kola se ovaj tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda. Ruku na srce, Paranenseu ni raspored nije išao na ruku, pošto je nakon trijumfa u prvom kolu nad ekipom Gojasa (2:0), ovaj klub gostovao kod Fluminensea i Atletiko Mineira i oba meča izgubio.
Flamengo sa druge strane slovi za možda i glavnog favorita za osvajanje Serije A, ali se tim sa Marakane nije do sada prikazao u najboljem svetlu o čemu govori i trinaesto mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i Paranense.
Nakon trijumfa u prvom kolu nad Koritibom, Gabrijel Barbosa i drugari su doživeli dva vezana poraza, i to na gostovanju kod Internasionala, ali i na svom terenu protiv Botafoga u prošlom kolu (2:3).
Ipak, deluje da je konačno vreme za jednu dobru partiju aktuelnog šampiona Južne Amerike i trijumf, pa vam savetujemo da odigrate 2 uz fantastičnu kvotu 2.45 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici Mozzart iznosi 8.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.