Tiket dana: Poeni igrača

U noći između četvrtka i petka igraju se šesti mečevi polufinalnih serija između Finiksa i Denvera na Zapadu i Bostona i Filadelfije na Istoku. Ukoliko pobede Nagetsi i Siksersi, ove serije će biti okončane i Denver i Filadelfija će ići u finale svojih Konferencija. Predložene kvote i granice važile su u momentu pisanja teksta.

Tajriz Meksi (Filadelfija) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.85 u MaxBet

”Pobesneli Meksi” je možda i ključ ove serije između Seltiksa i Siksersa. Upravo je on oddigrao najbolje u dva brejka koja je Filadelfija napravila u Bostonu, u prvom meču, kao i u petom. U prvom je ubacio 30 koševa, kada su Siksersi bili bez Embida, a pre dva dana doprineo je sa čak 30 poena. Eksplozivni plejmejker mora i da deli ulogu organizatora sa Hardenom, ali njegova brzina je veliki adut Filadelfije. Zanimljiv je podatak da ima apsolutno isti prosek i u regularnom delu NBA sezone i sada, u devet mečeva u plej-ofu, 20,3 poena po meču. Očekujemo da i sada bude preko 20 i predlažemo (+) poene na Tajriza Meksija sa koeficijentom 1.85 i granicom od 19,5 u kladionici MaxBet.

Malkolm Brogdon (Boston) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u MaxBet

Još uvek postoje šanse da se Boston plasira u finale, ali su oni veliku priliku za brejk ispustili u drugom meču u ”gradu bratske ljubavi”, kada je šut Smarta zakasnio za par desetinki. Trojka koju je postigao donela bi pobedu, ali je zakasni pas Tejtuma i Fila je povela izjednačila na 2:2. Da zlo bude veće Boston je još jednom ispustio prednost domaćeg parketa u petom meču, a jedan od ”krivaca” sigurno je Malkolm Brogdon koji je odigrao najslabiji meč u ovoj seriji i zaustavio se na samo 7 ubačenih poena. On postiće gottovo 15 u proseku, i u regularnom delu i sada u plej-ofu i očekujemo da se vrati barem na svom prosek u šestom meču koji Seltiksi ne smeju da izgube, inače je sezona za njih gotova. Za (+) poene za Malkolma Brogdona kvota je 1.85, a granica je 14,5 poena u kladionici MaxBet.

Devin Buker (Finiks) – Poeni + (granica 31,5) @ 1.77 u MaxBet

Izostanak Krisa pola pokazuje se kao nenadoknadiv hendikep za Sanse u seriji sa Denverom, barem u onim utakmicama u Bol Areni u Koloradu. Previše tereta palo je na pleća Bukera i Durenta, a veoma malu pomoć imaju od ostalih saigrača. Na domaćem parketu pojavio je Lendri Šamet u četvrtom meču sa 19 poena, i to je jedini košarkaš koji je bio dvocifren u prva četiri meča osim pomenutog dvojca. U petom je Ejton dao 14 poena i to je to što se tiče Finiksa. Zato je Devin Buker nezaustavljiv. Malo je popustio u petom meču, bar po procentu šuta, ali je i dalje na sjajnom proseku od 36 poena u plej-ofu. Sada će morati da igra skoro ceo meč, za njega zamene nema i ako Sansi žele da odu na majstoriju u Denver moraju da slave u šestom meču. Granica za Bukera je na 31,5 koševa i verujemo da će je on lako preskočiti. Za (+) poene kvota je 1.77 u kladionici MaxBet.

Nikola Jokić (Denver) – Poeni + (granica 29,5) @ 1.80 u MaxBet

Junački Jokić nosi Denver ka finalu Zapada, što bi bilo izjednačenje najboljeg rezultata ove Franšize. Poslednji put su bili u finalu Zapada u balonu 2020. godine, ali sada bi u tom finalu bili i favoriti, a ko zna, možda bi na kraju završili i sa prstenom. Za početak treba izbaciti Fikis, tim kome su svi davali najveće šanse u ovoj Konferenciji da ode do kraja. Povreda Pola ih je dosta usporila, ali i dominacija Jokića nad Deandre Ejtonom pod košem. Zbog toga je na parketu sve češće Australijanac Džok Lendejl, koji se nekako uspešnije nosi sa srpskim centrom, makar u odbrani. I pored smenjivanja dvojice odličnih centara na njemu, Jokić je na proseku od 30,6 poena po meču, dok je u regularnom delu sezone imao manje od 25 poena u proseku. Odličan je i u skoku sa preko 13 uhvačenih lopti, a u asistencijama je vrlo blizu dvocifrenog proseka. U prošlom meču u Finiksu ubacio je 53 poena i oborio sopstveni rekord, na prethodnom u Denveru opet je upisao tripl-dabl i sada sa deset ”trostruko-dvostruko” učinka prestigao je i legendarnog Vilta Čemberlejna. Sada je predlog na poene, granica je na 29,5 u kladionici MaxBet a za (+) kvota je 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za noć između četvrtka i petka u kladionici MaxBet iznosi 10.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.