Tiket dana (sreda, 17.05.2023)

Dobijamo večeras i drugog finalistu ovogodišnje Lige šampiona. Da li će to biti Manečster Siti ili aktuelni prvak Evrope Real Madrid, saznaćemo posle 90, ili 120 minuta igre na Etihadu. Pored toga ponuda je dosta slaba, li smo uspeli da sastavimo tiket. Predložene kvote su bile važeće u vreme pisanja teksta.

Midlzboro – Koventri – 1 @ 1.90 u Mozzartbet

Ko će biti drugi finalista plej-ofa engleskog Čempionšipa neće biti poznato do završetka revanša u Londonu. Na stadionu Riversajd Midlzboro dočekuje Koventri, a u prvih 90 minuta u Koventriju golova nije bilo, te niko nema prednost. Ima je M'Boro, bar zato što igra pred svojim navijačima, a i bio je bolje plasiran i u toku regularnog dela sezone. Midlzboro je završio sezonu na 4. mestu dok je Koventri bio peti. Ono što je posebno interesantno, ova dva tima su se sastala i u poslednjem kolu prvenstva, a tada je rezulatat bio mnogo važniji za Koventri koji nije bio siguran u plasman u plej-of. Remijem na Riversajdu Koventri je uhvatio to peto mesto i eto ga ponovo na istom stadionu, sada u pokušaju da pobedi i ode u veliko finale. U ovom momentu ne znamo ime prvog finaliste, a to će biti Luton ili Sanderlend. Ko god da bude, finale će biti neizvesno, a ta utakmica je nešto posebno u svetu fudbala, nije ni čudo da se naziva ”najskupljim fudbalskim mečom na svetu”. Čini nam se da je M'Boro ozbiljniji i zainteresovaniji za igranje u Premijer ligi, te vam predlažemo jedinicu sa kvotom 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Vojvodina – Čukarički – 1x,0-2 @ 2.30 u Mozzartbet

I Novosađani i Brđani će igrati naredne jeseni u Evropi, a velika je šansa da završe i u grupnoj fazi. To je izglednije za Čukarički koji se bori za drugo mesto i priliku da igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Time bi im bilo zagarantovano igranje u Ligi Evrope. Vojvodina je peta, ako ne osvoji Kup Srbije najverovatnije mora u kvalifikacije za Ligu konferencija, a tu će konkurencija biti žestoka, posebno jer Lale neće biti nosioci. Zato je za njih ovo polufinale kupa značajnije nego za tim sa Banovog Brda. U drugom polufinalu TSC dočekuje Crvenu zvezdu, i čini nam se da sve četiri ekipe mogu do trofeja. Nedavno je Čukarički pobedio Vojvodinu minimalnim rezultatom na svom terenu, ali su Novosađani slavili na Karađorđu u finišu regularnog dela sezone. Šanse su skoro podjednake, ali nam se čini da će motivacija domaćina biti prednost, makar mala. Zato je naš predlog dupla šansa na Vojvodinu, ali ne očekujemo mnogo golova. Naš predlog je 1x,0-2 sa koeficijentom 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Karagumruk – Adana Demirspor – 2 @ 2.15 u Mozzartbet

Mora se priznati da su oba tima prijatna iznenađenja u turskoj Super ligi, ali da je Adana prevazišla sva očekivanja. Ovaj tim je na 4. mestu sa 61 bodom, imaju sedam manje od Fenera i Bešiktaša ispred njih, ali i jedan meč manje, pa je ta razlika mogla da iznosi četiri boda. Pošto će u narednom kolu dočekati Bešiktaš, pobedom bi mogli da dođu na samo bod od crno-belih. Sada je Adana u seriji od pet pobeda, planiraju da se ne zaustave na tome, a poslednji neuspeh doživeli su od lidera i novog šampiona Galatasaraja. Na drugoj starni Karagumruk je u sredini tabele, ova ekipa mogla bi da se pomeri nekoliko mesta unapred ali ne i da se izbori za Evropu. U prvom delu sezone Adana je slaviila sa 2:1 na svom terenu, a zanimljivo je da su u prethodnoj oba tima slavila na svom terenu i to vrlo ubedljivo. To pokazje da i Karagumruk i Adana imaju vruć domaći teren, ali i pored toga sada veće šanse dajemo gostu na ovom meču. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 9.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.