Tiket dana (nedelja, 21.05.2023)

Nedelja bi mogla da donese neke odluke u onim najjačim ligama Evrope. U subotu su se dogodila brojna iznenađenja, pa ćemo pokušati da ih izbegnemo danas. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Augzburg – Dortmund – 2/2 @ 1.93 u MaxBet

Kakvu šansu je Lajpcig omogućio Dortmundu za osvajanje titule. Pobedili su Bikovi u subotu Bajern na Alijanc areni u Minhenu, pa sada Milionerima ostaje ”samo” da pobede u poslednja dva kola i osvoje Saalataru, posle 11 godina vladavine Bavaraca. Borusija ima jedna bod manje od Bajerna, ali i znatno slabiju gol razliku i ne bi im odgovarao remi u Augzburgu. E sad, u Augzburgu neće biti lako za Borusiju. Domaćin se još uvek nije spasao, postoji mogućnost da ih stigne jedino Štutgart, i to isključivo ako pobedi u obe utakmice. U vreme kada bude počinjao oavj meč već će se znati ishod duela između Majnca i Štutgarta, pa možda Augzburgu neće trebati ni bod do kraja sezone. Čak i da bude tako, u Bundelsigi niko nikom ne poklanja bodove, pa neće ni Bavarci Dortmundu. Milioneri će morati sve sai i verujemo da im se neće ponovoiti Bohum. Treću šansu sigurno neće dobiti. Prelaz 2/2 je procenjen kvotom 1.93 u kladionici MaxBet.

Viborg – Brondbi – 1 @ 2.10 u MaxBet Bonus Tip

Domaćin je i dalje u igri za titulu u Danskoj, mada su šanse FC Kopenhagena i Nordsjelanda veće. Ipak, bilo je već dovoljno kikseva i Lavova i tima iz Faruma, pa sigurno Viborg neće odustati pre vremena. U prošlom kolu su odigrali sjajno na gostovanju u Randersu i lako pobedili sa 2:0. Ostala su tri kola do kraja sezone, za Kopenhagenom zaostaju tri, a za Nordsjelandom dva boda, a ako ih ne stignu isključivi krivac bće tim Orhusa koji je dva puta pobedio Viborg u plej-ofu. Posle Brondbija, koji nema nikakve šanse, Viborg dočekuje FC Kopenhagen i gostuje u Farumu kod Nordsjelanda, pa tako sam odlučuje o svojoj sudbini. Ako pobede na sva tri meča mogu postati šampioni. Pobedili su Brondbi u gostima sa 3:0, pa zađto ne bi i na svom terenu. Za jedinicu je kvota 2.10 u MaxBet Bonus Tipu.

Brajton – Sautempton – 1/1,3+ @ 1.98 u MaxBet

Poraz od Njukasla oduzeo je i onu tanku nadu Brajtonu da može do Lige šampiona, ali bi i plasman u Ligu Evrope bio veliki uspeh za tim iz poznatog engleskog letovališta. Galebovi se pred ovaj meč nalaze na 6. mestu, do petog će teško stići, ali je najbitnije da ostanu na ovoj poziciji i plasiraju se u drugo po jačini evropsko takmičenje. Isti broj kao i Brajton ima i Aston Vila na 7. mestu. Međutim, Brajton ima još tri meča do kraja, a Vila smo jedan i stvarno bi trebalo da se dogodi čudo pa da Galebovi završe iza tima iz Birmingema. U igri su i Totenhem i Brentford, koji imaju bod odnosno dva manje, ali je sve u rukuma Brajtona, pogotovo ako pobede Sautempton. Gosti su već ispali, ali treba obratiti pažnju na to da je ovo derbi juga, da su ova dva tima veliki rivali i da će Sveci sve uraditi da pomrse konce Galebovima, kad već ništa drugo ne mogu. Po nama je brajton pokazao da je mnogo kvalitetniji i da će ovde slaviti siguran trijumf. Naš predlog je prelaš 1/1, uz bar tri pogotka. Za 1/1,3+ koeficijent iznosi 1.98 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 8.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.