NAJBOLJI PROVOD NA KLIK OD VAS – Evo kako da dođete do bonusa od 4.000 RSD!

Ako uživaš u neodoljivim slot igrama, a uz to si ljubitelj sportskog klađenja, poseti Meridian i zgrabi 1.000 DINARA BONUSA za sport + 3.000 DINARA BONUSA za slot!

Sve što ste želeli za početak vaše avanture, bilo da ste ljubitelj sportskog klađenja ili više volite slot igre priuštiće vam Meridian! Zadovoljni igrači već uživaju u vrhunskim promocijama, a sada vam predstavljamo specijalno iznenađenje za novajlije!

Ukoliko još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJA putem notifikacije ćete biti obavešteni o duplom poklonu: 1.000 DINARA BONUSA ZA SPORT + 3.000 DINARA BONUSA ZA SLOT.

Vaša avantura počinje i pre nego što deponujete sredstva na svoj korisnički nalog!

Što se sportskog klađenja tiče, potrebno je da ispoštujete jednu stvara, a to je da odigrate tiket sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

Šampion Španije odavno je poznat, a ove srede se nastavlja borba za drugu poziciju! Real Madrid će dočekati Rajo Valjekano, dok njihov gradski rival Atletiko gostuje Espanjolu. Pogledajte ponudu i kvote na sajtu meridianbet.rs!

Kada je o BONUSU ZA SLOT reč, vaših 3.000 DINARA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi!

Ako se opredelite za igre provajdera Expanse Studios, čeka vas vrhunski dizajn i moćna avantura.

VAŽNA NAPOMENA: slotovi popularnog provajdera poseduju tri progresivna džekpota: MINI, MIDI i MEGA, a najveći među njima vas može pretvoriti u MILIONERA!

Stoga ne čekajte, uživajte u sjajnom provodu, samo u Meridianu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.