Tip dana: Sampdorija – Sasuolo: Đenovljani se pobedom opraštaju od svojih navijača, sledeća stanica Serija B!

U petak je veoma skromna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč 37. kola italijanske Serije A u kom će snage odmeriti Sampdorija i Sasuolo.
Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Sampdorija: Da li su Đenovljani mogli više?

Od samog starta je bilo jasno da će ovo biti jedna izuzetno teška sezona za Sampdoriju, najviše iz razloga što se ovaj tim nalazi u katastrofalnim finansijskim problemima.
Da stvari ne idu kako treba videlo se još u oktobru kada je otkaz dobio trener Marko Đampaolo, a njega je na klupi zamenio Dejan Stanković, što je bio prvi posao u Seriji A za srpskog stručnjaka.
Treba napomenuti i podatak da je u trenutku preuzimanja Sampa bila na poslednjem mestu sa samo dva osvojena boda.
Nažalost, ni perspektivni srpski stručnjak nije mnogo pomogao Đenovljanima, koji su pre nekoliko kola i zvanično ispali iz Serije A, pa ćemo sledeće sezone ovu ekipu gledati u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Sampdorija nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz osamnaest osvojenih bodova, što je za trinaest poena manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Od kako je Stanković seo na klupu Đenovljana, uspeo je da upiše samo tri trijumfa, uz čak sedam remija ali i čak osamnaest poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je nekadašnji vicešampion Evrope doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Milana, a taj duel na San Siru je završen rezultatom 5:1. Počasni pogodak za goste delo je vremešnog Fabija Kvaljarele, dok treba napomenuti da je tri pogotka za Rosonere postigao Olivije Žiru.
Pre toga je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Empolija kada je bilo 1:1, i to nakon što su gosti iz Toskane do izjednačenja stigli u poslednjim trenucima susreta.
Na domaćem terenu je do sada četa Dejana Stankovića odigrala osamnaest mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, šest remija i čak jedanaest poraza, a zanimljivo je da je Sampa isti broj bodova osvojila i na strani, gde je ova ekipa ostvarila dva trijuma, tri remija, ali i trinaest poraza.
Poslednji međusobni susret između Sampdorije i Sasuola je odigran početkom godine u Ređo Emiliji i veoma zanimljivo je da su gosti slavili na tom meču, koji je završen rezultatom 1:2.
Za kraj, srpski stručnjak za ovaj duel neće moći da računa na Audera, Kontina, Gintera, Puseta i Sabirija dok je Kuisans pod velikim znakom pitanja, a nije isključeno ni da Dejan Stanković pruži priliku nekim fudbalerima koji su do sada imali nešto slabiju minutažu.

Sasuolo: Neroverdi su rado viđen gost!

Godinama unazad tim iz Ređo Emilije pruža zapažene partije u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, a to je između ostalog bio slučaj i prošle godine.
Inače, prošlu sezonu je ovaj tim završio na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, a utisak je da je Sasuolo bio malo konstantniji verovatno bi se uključio u borbu za neku od pozicija koje donose izlazak na evropsku scenu.
Ostaće svakako upamćeno i da je Milan pobedom na gostovanju baš kod ove ekipe stigao do Skudeta posle jedanaest godina pauze.
U letnjem prelaznom roku su iz kluba otišli Skamaka i Raspadori, kao i Filip Đuričić, što je svakako predstavljao veliki hendikep za ovaj tim, koji je od zvučnih pojačanja jedino doveo Pinamontija iz Intera, i to u rekordnom transferu.
Klub iz Ređo Emilije je poprilično loše startovao u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa pružala sve bolje partije, i već negde na sredini šampionata je bilo jasno da Neroverdi neće imati previše problema oko opstanka u društvu najboljih, iako se to u jednom trenutku ozbiljno dovelo u pitanje.
U ovom trenutku je situacija takva da se Domeniko Berardi i drugari nalaze na trinaestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja.
Ruku na srce u poslednje vreme izabranici Alesija Dionisija igraju izuzetno loše, pa je tako ovaj tim na četiri poslednja susreta bez trijumfa, a u tom periodu je klub iz Ređo Emilije doživeo čak tri poraza uz jedan remi i to na svom terenu protiv Bolonje, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu su Neroverdi poraženi na svom terenu od Monce koja igra fenomenalno u drugom delu šampionata, a taj meč je završen rezultatom 1:2, nakon čega se debitant u Seriji A popeo na fenomenalno osmo mesto na tabeli.
U gostima je do sada Sasuolo odigrao osamnaest mečeva i ostvario četiri trijumfa, isto toliko remija, i čak deset poraza.
Inače, Alesio Dionisi za ovaj meč protiv Sampdorije neće moći da računa na povređenog Laurentija, ali i Tresoldija koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona.

Naš predlog

Pre svega, za očekivati je da nam ovaj susret u Đenovi donese baš dosta pogodaka, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.67.

Kao što smo već konstatovali, domaćin će dati sve od sebe da se od svojih navijača oprosti sa trijumfom u Seriji A, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.50.

Za kraj, poprilično dobar predlog je i dupla šansa na domaćina, pošto u kladionici Meridianbet dupla šansa 1X se kotira sa 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.