KREĆE POHOD NA ISTORIJU: Ovo je najveća kvota na svetu za pobedu Đokovića u Parizu!

Kladi se u Meridianu – zajedno sa Đokovićem i ti se upiši u istoriju!

Ovog ponedeljka počinje glavni žreb Rolan Garosa, drugog grend slema u sezoni i grend slema na kojem bi Novak Đoković mogao da se upiše u istorijske knjige.

Srbin je trenutno po broju najvećih pehara u tenisu izjednačen sa Rafaelom Nadalom na koti 22, a kako će Španac propustiti celu sezonu, ovo je Novaku prva prilika da postane apsolutni rekorder.

S obzirom na to da bi ovaj turnir mogao da bude istorijski i kladionica Meridian se potrudila da vam spremi istorijski dobru kvotu na pobedu Đokovića u prestonici Francuske.

Ukoliko verujete da bi Đoković mogao da osvoji titulu u Parizu, bukmejkeri kladionice Meridian vam donose najveću kvotu na svetu – 3.35!

Zanimljivo je da je Đoković drugi favorit za osvajanje Rolan Garosa, a da je prvi trenutno prvi teniser planete Karlos Alkaras sa kvotom 2.50.

Međutim, znamo svi da je baš Novak Đoković neko ko obesmišljava statistiku i šanse koje su protiv njega kao što je bilo u čuvenom finalu Vimbldona ili na onom meču protiv Rodžera Federera na US Openu.

Upravo bi to iskustvo moglo da bude presudno u pohodu Srbina na 23. grend slem, baš kao što bi za vas od presudnog značaja moglo da bude iznenađenje koje je Meridian pripremio za vas.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i odmah na poklon, potpuno besplatno, dobijate 1.000 DINARA SPORT BONUSA, ali i fantastičnih 3.000 RSD za slot igre!

I zato, ispratite uz Meridian putešestvije Novaka Đokovića na putu ka teniskoj istoriji!

1 Comment

  1. Kreće i najveći turnir polako ,naravno da ćemo odigrati na Noleta da osvaja kad je Meridian ovako veliku kvotu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.