Tiket dana: Poeni igrača

U noći između ponedeljka i utorka očekuje nas sedmi meč u finalnoj seriji Istoka između Bostona i Majamija. Seltiksi su uspeli da se vrate posle poraza u prve tri utakmice, dve su izgubili na svom terenu, i sada mogu postati prvi tim u istoriji NBA lige koji je prošao dalje posle 0:3 u seriji. Do sada se 150 puta dogodilo da neki tim ima takvu prednost i nikada nijedan nije uspeo da preokrene. Kvote i granice mogu biti neznatno izmenjene.

Gejb Vinsent (Majami) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.83 u MaxBet

Veliku šansu propustio je Majami, posebno u prethodnom meču kada im je Vajt košem u poslednjoj sekundi oteo pobedu i plasman u veliko finale. Ipak, ništa još nije gotovo, kad su mogi dva puta da pobede u TC Gardenu u Bostonu, mogu i treći put. Sada će to, ruku na srce, biti znatno teže, ekipa Majamija je psihološki na dnu i mnogo toga važiće od početka duela. I domaćin će biti opterećen i svakako da će se voditi velika borba na obe strane terena. Plejmejker Majamija Gejb Vinsent nije igrao u petoj utakmici u Bostonu, ali je povreda iza nejga, što se videlo po vremenu provedenom na parketu u šestoj utakmici. Nigerijski igrač je igrao više od 40 minuta i postigao 15 koševa. On u plej-ofu igra znatno bolje nego u regularnom delu sezone i postiže 13,3 poena po meču, dok je u ligaškom delu imao 9,4. Najbolju partiju odigrao je u trećem meču koji je završio sa 29 ubačenih koševa. Granica mu je na 13,5 i verujemo da će ovaj košarkaš to prebaciti. Za (+) kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Robert Vilijams (Boston) – Poeni + (granica 6,5) @ 1.75 u MaxBet

Startni centar Seltiksa nije igrač koji se ističe postizanjem velikog broja koševa i retko je on prvi izbor trenera Džoa Mazule za završetak napada. Zato je aktivan u skoku, odličan u pravljenu blokova i vrlo upotrebljiv u odbrani. U toku regularnog dela sezone Robert Vilijams je ubacivao 8 poena u proseku, sada je na 7,6, ali i igra nešto manje. Uglavnom je konstantan, retko podbaci, ali i retko zablista. Na njegovih sedam, osam poena uvek se može računati. Verujemo da će u ovom meču odbrane biti u fokusu i da će biti mnogo skokova pod oba koša. U ofanzivi bi Vilijams mogao da, pre svega zakucavanjima, prebaci granicu koja mu je zadata, a koja u kladionici MaxBet iznosi 6,5 koševa. Za (+) poene koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Džimi Batler (Majami) – Poeni + (granica 28,5) @ 1.83 u MaxBet

Od Batlera će zavisiti sve u Masačusecu. Ovaj košarkaš je prosto eksplodirao u plej-ofu, najzaslužniji je za dolazak Majamija u finale Istoka i eliminaciju Milvokija i Njujorka. U seriji sa Hitom najbolji je bio u prvoj utakmici kada je u Bostonu ubacio 35 koševa. Nešto slabiji bio je na poslednjem gostovanju u TD Gardenu sa samo 14 koševa, ali je tada i najmanje igrao. U šestom meču skoro da nije izlazio iz igre i završio ga je sa 24 poena, 11 skokova i 8 asistencija. Ubacio je tri slobodna bacanja na tri sekunde do kraja, kada ga je Horford faulirao u pokušaju za tri poena, i tako svom timu doneo prednost od jednog koša, što je Vajt neutralisao poenima u poslednjoj sekundi. Ako Batler bude imao svoje veče šanse Majamija svakako postoje za novi brejk i odlazak u veliko finale. Granica za Batlera je na 28,5 poena i on je sposoban da je preskoči. Za (+) poene kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Markus Smart (Boston) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.88 u MaxBet

Markus Smart je trebalo da bude junak ili tragičar u prethodnom meču, a na kraju nije bio ni jedno ni drugo. Naime, ovaj kpšarkaš je bio izbor za poslednji šut Bostona koji je trebalo da donese pobedu Seltiksiama i majstoricu, ili da, u slučauju poraza Majami bude finalista NBA lige. Smart je šutirao za tri poena, lošta nije želela kroz obruč, ali je na pravom mestu bio Derik Vajt, igrač koji je i izveo loptu sa strane i sa zvukom sirene je poslao kroz mrežicu i poneo epitet junaka. Ipak, Smart je doprineo sa 21 poenom u toj pobedi, što je mnogo više od njegovog plej-of proseka ove sezone koji je 15,2, a još više od proseka u ligaškom delu kada je odlični šuter ubacivao 11,5 koševa po meču. Ne sme se zaboraviti njegova nepriznata trojka u meču sa Filadelfijom, kada je sa šutem zakasnio za delić sekunde. U Majamiju je na vreme šutirao, pa je i promašaj na kraju bio dobra stvar. Granica za poene na Markusa Smarta je 14,5 a za (+) kvota je u kladionici MaxBet 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za noć između ponedeljka i utorka u kladionici MaxBet iznosi 11.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.