Tiket dana (ponedeljak, 29.05.2023)

Odlična ponuda nas očekuje ovog ponedeljka i na tome možemo zahvaliti Norvežanima, Dancima, Švajcarcima i Šveđanima. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Brondbi – Nordsjeland – 2 @ 1.98 u CircusBet

Pre početka ovog meča trebalo bi da bude poznat ishod duela između Viborga i FC Kopenhagena, a od njega će zavisiti i motivacima ekipe Nordsjelanda koja zaostaje samo jedan bod za aktuelnim šampionom iz prestonice. Ako FC Kopenhagen ne pobedi u Viborgu ekipa iz Faruma bi pobedom nad Brondbijem preuzela vrh tabele kolo pre kraja plej-of za titulu. U poslednjoj rundi bi onda Nordsjeland igrao za pehar pred svojim navijačima protiv Viborga. Mnogo je kombinacija, ali svakako da Nordsjeland mora da pobedu u predgrađu Kopenhagena protiv Brondbija. Domaćin će završiti na petom ili šestom mestu, ali je to skoro pa svejedno, ne vodi u Evropu. U prva tri duela između ove dve ekipe u ovoj sezoni slavio je Nordsjeland, dva puta sa po 2:1 i jednom sa 3:1, pa očekujemo da to učini i četvrti put. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.98.

Lucern – Servet – 2 @ 2.40 u CircusBet

U poslednjem kolu švajcarske Super lige Servet igra za plsman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ukoliko tim iz Ženeve slavi u Lucernu osvojiće drugo mesto i, zajedno sa šampionaom Jang Bojsima, igraće u kvalifikacijama za elitno takmičenje. Malo ko je verovao u tako dobru sezonu ovog tima. Ipak, daleko od toga da je to izvesno, Servet ima samo bod više od Lugana i izostanak trijumfa u Lucernu mogao bi da na vicešampionsku poziciju pošalje tu ekipu. Što se Lucerna tiče oni će ostati na četvrtom mestu bez obzitra na to kako se završi ovaj meč, i oni će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Lucrn je u prošlom kolu slavio u Sionu, dok je Servet ostao bez pobede protiv Bazela ali je nastavio niz bez neuspeha , koji sada iznosi šest utakmica. Ovde im bod ne odgovara i moraće Servet da slavi i tako ostane drugi. Za dvojku se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 2.40.

Bran – Rozenborg – 1,2+ @ 1.65 u CircusBet

Obe norveška najjače lige igraju kompletno kolo u ponedeljak. Elitni rang je stigao do 8. kola, a u njemu trećeplasirani Bran dočekuje nekadašnjeg vladara fudbala u ovoj zemlji, Rozenborg iz Trondhajma. Bran se posle samo jedne sezoe u drugoj ligi ratuio u leitu i krenuo vrlo ozbiljno. Posle osam odigranih utakmica sakupili su 14 bodova, koliko ima i drugoplasirani Viking, ali tim iz Stavangera je odigrao meč manje. Za sada je nedodirljiv na vrhu Bode/Glimt koji je sakupio 22 boda i uz sedam pobeda ima samo još jedan remi. Ekipa iz Bergena će se, pretpostavljamo, boriti za Evropu, ali je još rano o tome špekulisati. Rozenborg nije dobro započeo sezonu i sva je prilika da će i ove sezone Ruže ostati u senci nekih drugih timova. U osam odigranih utakmica Rozenborg ima samo dve pobede i po tri poraza i remija. U prošlom kolu su slavili minimalnu pobedu Havesunda. čime su prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Očekujemo pobedu Brana i bar dva gola domaćina. Za 1,2+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.65.

Keflavik – Breidablik – 2,2+ @ 1.58 u CircusBet

Aktuelni šampion Islanda, ekipa Breidablika, zaostaje za vodećim Vikingurom devet bodova. Ne, nije Breidablik toliko loše startovao, već tim iz Rejkjavika ima maksimalan učinak, devet utakmica i devet pobeda. Zato Breidablik nema prostora za neki novi kiks, s obzirom da je već dva puta poražen u novoj sezoni, i to protiv timova od kojih ne bi smeo da gubi, Keflavika i Vestamanejara. Ekipa iz Kopavogura sada ima niz od šest uzastopnoh prvenstvenih pobeda, a računajući i trijumf u kupu gol nisu primili na poslednja četiri meča. Keflavik je zadužio Breidablik tako što ga je dobio u Kopavoguru sredinom aprila. Sada Breidablik mora da pobedi i održi korak sa Vikingurom i čeka međusobni duel sa timom iz Rejkjavika. Očekujemo dvojku uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota u kladionici CircusBet iznosi 1.58.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici CircusBet iznosi 12.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.