Tiket dana (utorak, 30.05.2023)

Polako ulazimo u deo fudbalske sezone kada je teško pronaći dovoljno parova za sastavljanje tiketa. Sada su aktuelni baraži i utakmice poslednjih kola u većini liga. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Randers – Orhus – 2 @ 2.00 u Mozzartbet

Još dva kola ostala su do kraja plej-ofa u danskoj Super ligi. Ipak, za ekipu Randersa kao da je takmičenje već završeno. Oni su ulaskom u doigravanje za titulu, takžčnije zauzimanjem pozicije u gornjem delu tabele, ispunili svoj cilj, a sve preko toga bio bi neverovatan uspeh, tu mislimo da plasman u Evropu. Od toga neće biti ništa, vezali su četiri poraza i sada mogu da se bore samo za 5. mesto sa Brondbijem. Orhus je u jednom trenutku bio i pred borbom za šampionski pehar, ali remia sa Nordsjelandom i poraz na Perkenu od FC Kopenhegena i definitivno su ugasili tu nadu. Treba reći da su oni te dve utakmice odlično odigrali, a posebno meč u prestonici kada su od 0:2 sigli do vođstva 3:2, ali su poraženi sa 4:3. I dalje imaju priliku da završe na trećem mestu, Viborg im beži tri boda, a prvi preduslov je da pobede Randers u gostima. Za dvojku se dobija koeficijent 2.00 u kladionici Mozzartbet.

Venlo – Almere – GG3+ @ 1.85 u Mozzartbet

U polufinalu plej-ofa holandske Erstedivizije sastaju se Venlo i Almere. Odmah da kažemo da se igraju dva meča, pa ishod ovog ne znači i plasman u finale doigravanja. Regularni deo sezone Venlo je okončao na sedmoj poziciji dok je Alemre bio treći, dakle samo jedno mesto ispod crte za direktan plasman u elitu u koju su otišli Cvole i Herakles. Ipak, Almere nije bio tako blizu ova dva tima jer je završio sa minusom od čak 15 bodova u odosu na jedne i druge. Sudeći po zauzetom mestu trebalo bi da budu favoriti za trijumf u plej-ofu, bii su uspešni u prvoj rundi kada su u dvomeču protiv uspeli da nadoknade minus od jednog gola iz prvog meča i da u revanšu, nakon produžetaka, slave sa 3:1. Na sličan način je u polufinale doigravanja otišao Venlo, oni su u prvoj utakmici pobedili Viljem II sa 3:2, u Tilburgu su gubili posle 90 minuta sa 2:1, ali su postigli gol u produžecima za prolaz dalje. U regularnom delu sezone Venlo je dva puta pobedio Almere, bilo je 3:0 i 3:1. Očekujemo golove i u ovom meču, Holnađani uvek igraju na gol više, a za GG3+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.85.

Giresunspor – Trabzon – 1 @ 2.75 u Mozzartbet

Bliži se kraju i prvenstvo Turske, za koje je postojala opasnost i da bude prekinuto nakon katastrofalnog zemljotresa koji je u februaru pogodio ovu zemlju. Na kraju su iz lige samo istupila dva tima iz gradova koji su najviše stradali, Gaciantep i Hataj. Zbog otga će umesto četiri iz lige ispasti još samo dva kluba, a ime jednog je već poznato. To je tim koji je prošlog proleća ušao u Super ligu Umranijespor. Jedan od najugroženih da se priključi pomenutoj trojci je i Giresunspor. Ova ekipa se nalazi na 16. mestu, a ta pozicija takođe vodi u drugu ligu. Imaju samo bod zaostatka za Istanbulsporom, i taj tim biće njihova glavna meta u finišu sezone. Giresunu su ostala samo tri meča za ispravljanje propusta, prvi sa prošlogodišnjim šampionom Trabzonom, onda kod Umranijespora i na kraju meč sa Antalijom na svom terenu. To je dobra raspored za finiš prvenstva, iako je Trabzon bio neprikosnoven prošle sezone. Ove godine tim sa obale Crnog mora ne može da se prepozna i trenutno je tek na 6. mestu. Eventualno mogu do pete pozicije i to je sve. Verujemo da Giresunspor može do spasonosnih bodova u ovom meču, iako meč nije odigrao još od 7. maja. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.