Tiket dana (petak, 02.06.2023)

Pred nama je vikend u kome se završavaju sve lige koje nisu okončane prethodnog. Naredna subota je namenjena za finale Lige šampiona, a onda će na teren reprezentacije u kvalifikacijama za naredni EURO. Posle toga sledi jedan sušan period, ali smo na to već navikli. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Sasuolo – Fiorentina – T12+ @ 1.93 u Meridianbet

Ovaj meč poslednjeg kola italijanske Serije A igra se pre svih ostalih a zbog finala Lige konferencija. Fiorentina 7. juna igra protiv Vest Hema u finalu ovog takmičenja, a pobeda im ne donosi samo evropski trofej, već i učešće u Ligi Evrope naredne sezone, koje nisu obezbedili kroz domaće takmičenje. Za Violu je to meč sezone, u to nema sumnje, pa je pitanje u kakvom će sastavu istrčati na teren u Ređo Emiliji. Eto prilike da Sasuolo prekine loš niz rezulata i da se od svojih navijača oprosti pobedom. Zeleno-crni nisu slavili u prethodnih pet kola, pali su na 13. mesto i u zavisnosti od ishoda ovog meča biće ili jedno mesto napred, ili će pasti eventualno za još jedno. Dakle, nema mnogo pritiska pred ovaj duel, Fiorentina je pobedom nad Romom uputila poziv navijačima da dođu u Prag i podrže ih protiv Čekićara, pa bi u ovoj utakmici moglo da bude golova, više u mreži gostiju. Za T12+ koeficijent u kladionici Meridianbet je 1.93.

Bari – Sidtirol – 1 @ 1.97 u Meridianbet

Ekipa Sidtirola može da ispiše istoriji. Tim koji je prošlog proleća ušao u Seriju B sada se nalazi blizu plasmana u elitni rang italijanskog fudbala. U plej-ofu su već eliminisali Ređinu minimalnom pobedom, a na isti način slavili su u prvom meču polufinala protiv Barija. U Bolcanu je meč odlučen golom u sudijskoj nadoknadi i sada Sidtirol ima šta da brani na stadionu Sveti Nikola. Bari je bio bolji tokom regularnog dela prvenstva, na kraju je završio na trećem mestu i morao je u plej-of, pošto su direktan plasman izborili Frozineone i Đenova. Bari je bio slobodan u prvoj rundi, a sada ima prednost tako što revanš igra na svom terenu. U ligi je Bari slavio u Bolcanu sa 1:0, dok je u poznatoj luci rezultat bio 2:2. Boljeg iz ovog dvomeča u finalu plej-ofa čeka uspešniji iz okršaja Kaljarija i Parme, a prvi meč na Sardiniji dobio je Kaljari sa 3:2, posle vođstva Parme od 2:0. Ovde predlažemo jedinicu sa kvotom 1.97 u kladionici Meridianbet.

Amjen – Laval – 2 @ 2.29 u Meridianbet

Na programu je i poslednje kolo u francuskoj Ligi 2, a najzanimljiva je će biti borba za drugo mesto i još jednu kartu za elitu. Avr je već u Ligi 1, a drugi putnik biće Bordo ili Mec. U poslednje kolo ova dva tima ulaze bodovno poravnati ali Mec ima prednost boljeg međusobnog učinka. Biće zanimljivo i u bici za opstanak, sada su ispod crte Nior i Nim, koji su sigurno ispali, a preostala dva tima koja će u Nacionalnu ligu dobićemo u poslednjem kolu. Dižon ima 42 boda, Laval i Rodez po 43, Pau im 44, a Anesi i Valensijan po 45. Četiri ekipe će se spasiti, a jedna od onih koje se tome nadaju je Laval. Ovaj tim je dobio tri od prethodne četiri utakmice, ali treba reći da su sve te pobede bila na domaćem terenu. Na strani je Laval mnogo neuspešniji, izgubili su prethodnih šest utakmica, ali sada nemaju mogućnost novog poraza jer bi to značilo i ispadanje iz druge lige. Malo im na ruku ide i to što njihov rival Amjen nije preterano zainteresovan za ishod, oni su sigurno opstali, pa bi Laval to morao da iskoristi i pobedi. Videćemo da li će tako bti, a za dvojku se dobija koeficijent 2.29 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 8.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.