Tiket za veče (nedelja, 11.06.2023)

tiket dana

Nedelja veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanskog i španskog baraža za ulazak u prvu ligu, ali i jedan meč brazilskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Alaves – Levante – GG @ 2.20 u Maxbet

Prvi duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za nedelju se igra u Baskiji gde će u prvom meču finala plej-ofa za ulazak u La Ligu snage odmeriti Alaves i Levante.
U polufinalu baraža Baskijci su bili bolji od Eibara. Prvi duel je završen rezultatom 1:1, dok je revanš Alaves rešio u svoju korist rezultatom 2:0, i tako došao do svog primarnog cilja, a to je plasman u finale.
Sa druge strane, Levanteu nije mesto u Segundi, a do velikog finala baraža tim iz Valensije je stigao nakon duple pobede protiv Albasetea, i to ukupnim rezultatom 6:1, čime je dojučerašnji prvoligaš istakao najozbiljniju kandidaturu za povratak u najkvalitetniji rang španskog fudbala i još jednom pokazao da igra sjajno na strani, pošto je Levante na dva poslednja meča van svog terena postigao čak šest pogodaka.
Iako je ulog ogroman, utisak je da se ni jedni ni drugi neće previše čuvati u prvom meču, pa je vrlo moguće da vidimo golove na obe strane, uz sjajnu kvotu 2.20 u Maxbetu.

Bari – Kaljari – 1 @ 2.60 u Maxbet

Drugi duel sa večernjeg tiketa nam dolazi iz Italije, gde se igra veliko finale baraža za ulazak u Seriju A, a snage će odmeriti Bari i Kaljari. Prvi duel između ova dva tima je završen rezultatom 1:1, uz podatak da su gosti izjednačujući pogodak postigli u šestom minutu sudijske nadoknade.
Bari je igrao sjajno u regularnom toku prvenstva gde je ova ekipa na kraju završila na trećem mestu na tabeli, što automatski znači i prednost domaćeg terena sve do kraja baraža.
Kaljari je imao težak posao u polufinalu, pošto je ova ekipa odmerila snage sa Parmom, koja je nakon prvog poluvremena prvog meča imala dva gola prednosti, ali je onda četa Klaudija Ranijerija pokazala karakter, postigla čak tri pogotka u drugom delu igre i došla do veoma važnog trijumfa. Revanš je završen bez golova, pa tim sa Sardinije ide na megdan Bariju, kome će zbog boljeg plasmana na kraju regularnog dela šampionata biti dovoljan i remi.
Ipak, smatramo da domaći tim neće kalkulisati previše, pa vam hrabro preporučujemo jedinicu uz fantastičnu kvotu 2.60 u Maxbetu.

Flamengo – Gremio – 3+ @ 1.68 u Maxbet

Za kraj, treći i poslednji meč za večernji tiket za nedelju nam stiže iz Brazila, gde će na Marakani snage odmeriti Flamengo i Gremio.
Svakako da smo od Flamenga dosta više očekivali na startu ovog šampionata, pošto se u ovom trenutku aktuelni šampion Južne Amerike nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo, koji ruku na srce ima i meč viška.
U prošlom kolu je tim sa Marakane odigrao sjajan meč na gostovanju kod Vaska, a taj duel je završen ubedljivom pobedom Flamenga od 1:4.
Gremio se prošle sezone vratio u Seriju A, i ovaj tim ima velike ambicije ove sezone o čemu najbolje govori i dovođenje Luisa Suareza. U ovom trenutku se povratnik u društvo najboljih nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je savladan Sao Paulo rezultatom 2:1.
Miriše na to da će nam ovaj susret na Marakani doneti dosta golova, pa je topla preporuka igra 3+ uz kvotu 1.68 u Maxbetu.

Ukupna kvota u kladionici Maxbet na večernjem tiketu za nedelju iznosi 9.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.