Tip dana: San Lorenco – Sentral Kordoba: Da li je vreme za prvi poraz San Lorenca na domaćem terenu?

U ponedeljak je veoma slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali meč argentinskog šampionata u kom će San Lorenco na svom terenu ugostiti Sentral Kordobu.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 22h.

San Lorenco: Fantastične partije na domaćem terenu!

Prošle sezone je tim iz predgrađa Buenos Ajresa zauzeo šesto mesto na tabeli, što je donelo plasman u Kopa Sudamerikanu.
Generalno, utisak je da svi navijači San Lorenca mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim partijama svog omiljenog tima.
Naime, u ovom trenutku se San Lorenco nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Taljeres, koji ima i meč viška, pošto je ova ekipa sinoć slavila na svom terenu protiv Arsenal Sarandija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na kraju prvenstva pomenuta treća pozicija donosi kvalifikacije za Kopa Libertadores, a upravo plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje Južne Amerike i jeste primarni cilj za Gaučose.
Do sada je ova ekipa odigrala devetnaest mečeva u društvu najboljih i ostvarila deset trijumfa, šest remija i samo tri poraza.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Rubena Insue su ostvarili dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Barakasa, kada je bilo 1:0.
U prošlom kolu je ekipa iz predgrađa Buenos Ajresa nažalost samo remizirala na svom terenu protiv Kolona koji se nalazi u donjem delu tabele, a taj duel je završen bez pogodaka.
Pored Lige Profesional, San Lorenco se ove sezone takmiči i u Kopa Sudamerikana, a nakon pet odigranih kola ovaj tim se nalazi na trećem mestu na tabeli i praktično nema više nikakvih šansi da se domogne plasmana u narednu fazu, pošto drugoplasirani Palestino sa kim je argentinski predstavnik u prošlom kolu odigrao meč bez pogodaka, ima čak tri boda viška, ali i duel sa nezainteresovanom Fortalezom u poslednjem kolu grupne faze.
Za kraj, na domaćem terenu je San Lorenco do sada odigrao deset mečeva i ostvario sedam trijumfa i tri remija, bez poraza, pa je najviše zbog toga ovaj tim i favorit u ovom duelu protiv Sentral Kordobe.

Sentral Kordoba: Primarni cilj je pozicija broj devet!

Pominjali smo nekoliko puta u analizima da je Sentral Kordobu pre više od 100 godina osnovala grupa železničara iz Kordobe, pa zbog toga ovaj tim i nosi nadimak “Železnica”.
Iza ovog tima je jedna slobodno možemo reći uspešna sezona, pošto je na kraju ova ekipa zauzela šesnaesto mesto na tabeli a to je naravno bilo dovoljno za opstanak u društvu najboljih, što je bio primarni cilj prošle sezone, a svakako da će biti i ove.
Nakon devetnaest odigranih mečeva se ova ekipa nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli, ruku na srce uz samo šest bodova viška u odnosu na poslednji Arsenal Sarandi.
Na devetnaest mečeva “Železnica” je ostvarila šest trijumfa, pet remija ali i čak osam poraza što je zaista previše.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala Sentral Kordoba je doživela dva poraza, dva puta je bilo nerešeno, uz samo jedan trijumf i to u prošlom kolu kada je petnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dobar meč na svom stadionu protiv Urakana, koji je završen rezultatom 2:0.
Bila je to prva pobeda za “Železnicu” još od kraja aprila, kada je pomalo i neočekivano savladan Instituto na gostovanju, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Veoma zanimljivo je da su prva dva međusobna susreta između San Lorenca i Sentral Kordobe završena sa dve ubedljive pobede tima iz Kordobe, i to oba puta u gostima kod San Lorenca (0:4, 1:4).
Ipak, prošle sezone su Gaučosi u gostima kod Sentral Kordobe bez većih problema slavili i to rezultatom 0:2, što je bio tek drugi trijumf ovog tima u međusobnim susretima.
Do sada je petnaestoplasirani tim na tabeli odigrao devet mečeva na strani i ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i tri poraza, međutim, na poslednjih pet mečeva na strani “Železnica” je doživela samo jedan poraz, uz dva trijumfa i isto toliko remija. Ipak, ne treba zaboraviti da u tom porazu na strani od Banfilda četa legendarnog Abela Balba nije uputila niti jedan udarac u okvir gola, težak posao ovom timu predstoji i večeras kada gostuje kod jednog od najboljih domaćina u ligi.

Naš predlog

Kao što smo to već napomenuli, San Lorenco igra fantastično na ovom terenu i mišljenja smo da će ovaj tim nastaviti sa sjajnim partijama na svom stadionu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.90.

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, doći ćemo do zaključka da je na međusobnim mečevima između ova dva kluba na kojima je San Lorenco bio domaćin uvek bilo dosta pogodaka, a sva je prilika da nas nešto slično očekuje i ovog puta pa vam preporučujemo da probate sa igro 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.70.

Za kraj, vrlo lako se može dogoditi da vidimo makar jedan pogodak u prvom poluvremenu, ali i makar jedan u drugom delu igre zbog čega savetujemo igru I1+&II1+ uz kvotu 2.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.