Tiket dana (ponedeljak, 12.06.2023)

Možda će i oni najpasioniraniji kladioci danas preskočiti odlazak u kladionicu, ali mi ne odustajemo i potrudili smo se da pronađemo nešto za igru. Lige su završene, one ostale koje traju su na kratkoj pauzi, pa tipujemo ono što je na meniju. Predložene kvote mogu biti menjane.

Njuels Old Bojs – Union Santa Fe – 1x,0-2 @ 1.70 u MaxBet

Argentinci nastavljaju svoju elitnu ligu iz prostog razloga jer njih ne čeka EURO u Nemačkoj. Stiglo se već do 20. kola a sve bližeosvajanju prvog mesta je ekipa River Plejta. Tim Njuels Old Bojsa je na 11. poziciji sa koje se vidi plasman u kvalifikacije za KOPA Sidamerikanu. Za njih to možda nije neko epohalno dostignuće, ali bi svakako ukrasilo sezonu. U dva prethodna kola upisali su remi i pobedu, a za tih 180 minuta nisu primili gol. Sada im u Rozario stiže ekipa Union Santa Fea koja se nalazi u opasnoj zoni, ali je u jako dobroj formi. Union Santa Fe je vezao tri pobede, bili su bolji od Sentral Kordobe i Hurikejna na strani, a u prethodnom kolu na svom terenu su pobediliGimnaziju iz La Plate. Tako dobar niz nisu imali odavno, a na to dodajmo da su ta tri meča završili bez primljenog gola. Ma koliko domaćin bio bolje plasiran na tabeli, svašta je moguće u ovom duelu, pa uz duplu šansu na Njuels Old Bojse dodajemo i mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Nemačka – Ukrajina – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Kao domaćini narednog EURA Nemci nemaju obavezu da igraju u kvalifikacijama, pa koriste svaki slobodan termin za odigravanje prijateljskih utakmica ne bi li se što bolje spremili za kontinentalni šampionat od koga imaju velika očekivanja. Nacija se nada povratku Pancera, za početak, na vrh Evrope, ali treba biti iskren i priznati da je u nemačkoj selekciji došlo i do smene generacija i da se na staru slavu mora pričekati. U martu su igrali dve pripremne utakmice, pobedili su Peru i izgubili od Belgije, a sada im u goste dolazi Ukrajina koja ima, znate već, sasvim druge brige. Bili su Ukrajinci blizu plasmana na Mundijal, zaustavljeni su u baražu, a do EURA je jako dug put. U prvom kvalifikacionom meču su poraženi od Engleske na Vembliju, a u junskom ciklusu čekaju ih dva meča koja moraju da dobiju. Igraće protiv Severne Makedonije u Skoplju i Malte kao domaćini u Slovačkoj, a već početkom septembra čekaju ih okršaji sa Englezima i Italijanima, prvim favoritima najteže grupe. Ovde se neće igrati na rezultat i moglo bi biti dosta golova. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 2.05 u kladionici MaxBet.

Maroko – Zelenortska Ostrva – 1,0-3 @ 1.98 u MaxBet

Maroko je ispisao fudbalsku istoriju u Kataru i plasirao se u polufinale kao prva afrička selekcija koja je to uspela na nekom Mundijalu. Na kraju su bili četvrti, ali su i tako proglašeni herojima nacije. OVa selekcija nije igrala na poslednjem Afričkom Kupu nacija iz jednog bizarnog razloga. Naime, domaćin prvenstva Alžir nije dozvolio let avio kompaniji iz Maroka prelet svoje teritorije pa su Lavovi sa Atlasa odbili da nastupe na takmičenju na kome je slavio Senegal pobedom nad domaćinom Alžirom. Maroko je odigrao jedino dve prijateljske utakmice nakon Mundijala, u njima su čak pobedili Brazil, a zatim remizirali sa Peruancima. Zelenortska Ostrva su selekcija koja je redovna na prvenstvima Afrike, ali jako dalkeo od odlaska na neko Svetsko. Mada je ovo prijateljski meč očekujemo zanimljivu igru i sigurno je da će se neki novi igrači pokušati da dokažu selektorima. Domaćin je bolji, ma u kakvom sastavu istrčao na teren, pa uz jedinicu dodajemo i mali broj golova. Za 1,0-3 kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 6.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.