50.000 POKLON SPINOVA JE SPREMNO – PREUZMI SVOJ DEO!

U toku je druga faza najbolje junske promocije Expanse Spinomania, samo u Meridianu – zabavi se, čeka te pregršt poklon spinova!

Meridian nastavlja da ispunjava želje svojim zadovoljnim igračima! U prilog tome govori i promocija Expanse Spinomania, koja je uveliko u toku i trajaće sve do 22. juna.

Pridruži se najvećoj slot avanturi ovog juna! Zaigraj slotove provajdera Expanse Studios i možeš osvojiti deo paketa od 50.000 POKLON SPINOVA!

Druga faza ove akcije uveliko u toku! Tvoje je samo da zaigraš jedan od slotova popularnog provajdera! Postavi svoj ulog na minimum 25 dinara po spinu, a svaki dobitni spin će ti doneti određeni broj bodova kojim napreduješ na rang-listi najbolje plasiranih igrača!

I tokom ove faze biće nagrađeno 100 najboljih igrača, dok apsolutnog pobednika očekuje 500 SPINOVA!

Postani deo najveće online slot platforme u regionu i preuzmi vrhunske bonuse!

Ako još uvek nemaš korisnički nalog u Meridianu, pravo je vreme da se REGISTRUJEŠ.

Ono o čemu ste oduvek maštali – postaje stvarnost. Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da se registrujete, preuzmete bonus od 4.000 RSD koji automatski dobijate nakon verifikacije naloga, a onda da vaša prva uplata bude u iznosu od 500 DINARA ili više od toga.

Nakon uplate depozita ktoz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.