AU, KAKAV BONUS! Registruj se i preuzmi do 120.000 DINARA

Sve što ste želeli za početak zabave priuštio vam je Meridian – osvojite do 120.000 DINARA BONUSA DOBRODOŠLICE!

Ono što Meridian izdvaja kao najpopularniju platformu za online slot igre u regionu je definitivno NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE! Da ne postoje limiti govori i sjajna promocija koja će posebno obradovati novajlije.

Dovoljno je samo da se REGISTRUJETE i BONUS OD 120.000 DINARA može biti vaš! Ipak, ovo nije jedina vrsta bonusa koja vas očekuje jer samim trenutkom REGISTRACIJE osvajate 4.000 DINARA BONUSA – 1.000 DINARA SPORT BONUSA + 3.000 DINARA SLOT BONUSA!

A, nakon toga je potrebno da uplatite barem 500 ili više DINARA na svoj korisnički nalog i možete osvojiti fantastičnu cifru od 120.000 DINARA! Veća uplata prvog depozita donosi veći bonus!

Nakon uplate depozita kroz opciju “SLOT BONUS” otvarate prozor u kojem će vam biti omogućeno da odaberete cifru sa kojom ćete učestvovati u promociji.

Kada jednom odaberete željeni iznos osvajate bonus od 100% iznosa sa kojim učestvujete u promociji! Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti je nestvarnih 120.000 DINARA.

Uživajte u talasu vrelih letnjih promocija, samo u Meridianu!

A, ako zaigrate Expanse slotove, sve do 22. juna možete učestvovati u sjajnoj promociji EXPANSE SPINOMANIA! Tokom trajanja akcije najboljim igračima će biti podeljeno 50.000 POKLON SPINOVA!

Dobro došli na MESTO NAJBOLJE ZABAVE!

3 Comments

  1. Bonusima nikad kraja ovaj prevazilazi granice svake a uslovi za isti su i više nego smešni,to samo Meridian ima

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.