Tiket dana (petak, 16.06.2023)

Večeras se nastavljaju kvalifikacije za EURO u Nemačkoj, pa će narednih dana u centru pažnje biti reprezentativni fubal. Kvote iz tiketa bile su važeće u vreme njegovog sastavljanja.

Belorusija – Izrael – 2,0-3 @ 2.20 u MaxBet

Teško je očekivati da jednu od ove dve selekcije vidimo na narednom EURU, a to se posebno odnosi na Belorusiju. Već duži niz godina ova reprezentacija spada u najslabije evropske, pa su čak ispli i iz C divizije Lige nacija. Ni start novih kvlifikacija nije doneo ništa dobro, prvo ubedljiv poraz od Švajcarske u Novom Sadu od 5:0, pa nešto bolje izdanje i poraz u Bukureštu od Rumunije sa 2:1. Sada će Izraelce dočekati u Budimpešti, ali to neće doneti neke velike promene. Ponovo neće imati podršku sa tribina i kvalitetniji gosti to moraju da iskoriste. Izrael ima solidnu reprezentaciju, a tek treba očekivati njihove bolje rezultate jer imaju sjajne mlađe selekcije. Ove kvalifikacije su otvorili remijem sa selekcijom Kosova i porazom u Švajcarskoj. Pobeda u ovom meču za njih je imperativ, a ne očekujemo neku goleadu. Za kombinaciju igara 2,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Letonija – Turska – 2,2+ @ 1.70 u MaxBet

Veliki udarac za fudbal u Turskoj bio je izostanak plasmana na Mundijal u Kataru. Pred tim i trenera postavljen je uslov da moraju da odu na EURO u Nemačku, pogotovo to želi ogromna turska dijaspora u ovoj zemlji. Nema sumnje da e se Turci, ako se plasiraju, u Nemačkoj osećati kao kod kuće, ali to sa plasmanom neće ići glatko. Krenuli su dobro, pobedom u Jermeniji, u meču koji je imao i političke konotacije. Taj trijumf je proslavljen ali je hladan tuš stigao na sledećem meču kada su dočekali Hrvatsku. Trećeplasirana reprezentacija sa Mundijala u Kataru slavila je sa 2:0 u Bursi, pa Turskoj ostaje bitka sa ostalim reprezentacijama za drugo mesto u ovoj grupi. Glavni konkurent biće im selekcija Velsa, oni su uspeli da uzmu bod u Hrvatskoj i da pobede minimalnim rezultatom Letoniju. Zato i Turska mora slaviti u Rigi, a verujemo i u dva gola gostiju. Za tip 2,2+ kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Grčka – Republika Irska – 1x,0-2 @ 1.90 u MaxBet

I Heleni i Irci mogu samo da se žale na zlehudu sudbinu koja ih je smestila u grupu sa Francuskom i Holandijom. Plasman na EURO gotovo je nemoguć u konkurenciji ove dve selekcije, ali je sigurno da nije ni drugi neće odustati bez borbe. Obe selekcije su odigrale samo po jedan meč u kvalifikacijama, Grčka je na gostovanju na Gibraltaru pobedila sa 3:0, dok je Republika irska poražena minimalnim rezultatom od Francuske u Dablinu. Grčka bi mogla svoju šansu za odlazak na EURO da potraži u baražu Lige nacija s obzirom da su bili pobednici svoje grupe u C diviziji, dok su Irci jedva ostali u B diviziji i osvojili tek treće mesto iza Škotske i Ukrajine. Radi se o timovima kod kojih je gol često misaona imenica i odbrana im je bolji deo sastava. Zato ne očekujemo ni sada mnogo golova, dva najviše, a Grčka je, po nama, nešto bliža uspehu i predlažemo duplu šansu na domaćina. Za 1x,0-2 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 7.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.