Tiket dana (utorak, 20.06.2023)

Još danas pratimo reprezentacije i okrećemo se Skandinavcima, sa kojima se družimo tokom leta. Kvote iz tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Bosna i Hercegovina – Luksemburg – 1,0-3 @ 2.24 u Meridianbet

Posle sjajnog starta kvalifikacija i ubedljive pobede nad Islandom, činilo se da će Zmajevi biti glavni kandidati, uz Portugaliju, da odu u Nemačku. Međutim, u naredna dva meča Bosna i Hercegovina je doživela poraze, prvo u Slovačkoj, a onda i u Portugaliji. Sada su već u zaostatku, prostora za nove poraze jednostavno nema, a pogotovo u utakmicama kakva je ova sa Luksemburgom. Gosti su mnogo napredovali prethodnih godina, imali su neke važne pobede, ali još uvek nisu otišli na neko veliko takmičenje. Ne verujemo da će uskoro otići, mada je njihova realna šansa Liga nacija. Luksemburg je ovaj ciklus otvorio remijem bez golova u Slovačkoj, čime su uslugu učinili i Bosancima, ali su onda doživeli debakl protiv Ronalda i drugova na svom terenu i izgubili sa 6:0. Pre par dana su savladali Lihtenštajn i uključili se u borbu za drugo mesto. Ovde predlažemo pobedu domaćina ali ne verujemo u mnogo golova. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.24.

Škotska – Gruzija – 1,0-3 @ 1.98 u Meridianbet

Škoti su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka kvalifikacija ali su tu negde i Gruzijci. Ove dve selekcije nisu figuriale kao glavni favoriti u ovoj grupi, to s, pre svih, bili Španci, a onda i Norvežani. realnost je drugačija, pa posle tri kola na vrhu je Škotska sa sve tri pobede. Pored činjenice da su osvojili maksimalan broj poena, Škoti su ostvarili dve vrlo važne pobede koje se nisu očekivale. Možda je trijumf nad Kiprrom u prvom kolu neđto što je normalno, ali su ”suknjice” u drugom kolu pobedile Španiju u Glazgovu, a pre par dana i Norvešku u Oslu. Ni Gruzija ne može da se požali na početak. Ova selekcija je u prvom meču remizirala sa Norvepkom u Tbilisiju, da bi pre nekoliko dana ostvarila pobedu na Kipru. I dalje smatramo da je Furija prvi favorit grupe, ali je sada Škotska u ravn sa njima. Mnogo će značiti i ishod ovog meča, a pobeda bi Škote dovela na korak od odlaska na EURO, drugi put uzastopno. Predlog je jedinica uz mali broj golova. Za 1,0-3 koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.98.

Nemačka – Kolumbija – GG3+ @ 2.27 u Meridianbet

U Gelzenkirhenu se naredne sezone neće igrati Bundelsiga, Šalke je ponovo ispao, ali će navijači ovog kluba moći da pozdrave nacionalni tim u prijateljskom meču sa Kolumbijom. Nemci se pripremaju za EURO čiji će domaćini biti, drugi put posle 1988. godine. Oni grade novi tim pod vođstvom novog selektora Hansija Flika, i to ne ide baš lako. U prethodnim danima odigrali su dva meča, prvo su remizirali sa Ukrajinom na svom terenu 3:3, a onda doživeli minimalan poraz u Poljskoj. Sada im u goste stiže Kolumbija, južnoamerička selekcija koja nije igrala na Mundijalu u Kataru, što je u ovoj zemlji doživeljeno kao tragedija. Kolumbijce očekuje start kvalifikacija ja naredni Mundijal, one počinju u semptembru, i ovo im je poslednja provera pred mečeve sa Vencuelnom i Čileom. Poslednji put Kafeterosi su na teren izašli pre četiri dana kada su minimalnim rezultatom pobedili Irak u španskoj Valensiji. Verujemo u zanimljiv meč na Veltins Areni i golove na obe strane. Za GG3+ kvota je 2.27 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 10.07.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.