NAJJAČI BONUS NA BALKANU – DEPONUJ I OSVOJI DO 120.000 DINARA!

Meridian je pripremio specijalno iznenađenje za novajlije – evo kako možeš osvojiti i do 120.000 DINARA na prvi depozit!

Ako si nov u svetu online slot igara i još uvek nemaš korisnički nalog na nekoj platformi, predlažemo ti da posetiš Meridian! Spreman je FANTASTIČAN BONUS koji će te oduševiti!

Pre svega, potrebno je da se REGISTRUJEŠ! Odmah nakon toga te čeka BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA koje možeš koristiti za sportsko klađenje i slot igre.

Ipak, magija počinje nakon toga! Uplati u danu REGISTRACIJE 500 ili više dinara na svoj korisnički nalog i možeš osvojiti BONUS NA PRVI DEPOZIT od čak 120.000 DINARA!

Vaš ukupan ulog je potrebno da okrenete tri puta i osvojićete 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT! Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa!

Uživajte u magičnom letu, ekskluzivno u Meridianu!

SPECIJALNA VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobrodošli u Meridian, OVDE VAS ČEKAJU KARTE ZA MEKSIKO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.