VREME JE ZA NAJVEĆU ŽURKU NA BALKANU: Čeka te spektakularan poklon na dobro poznatoj adresi!

Meridian je pripremio nestvaran bonus za novoregistrovane igrače – odigraj sportske tikete i slot igre, pripremili smo ti 4.000 DINARA BONUSA!

Ako još uvek niste zakoračili u magičan svet slot igara, sada vam se pruža savršena prilika za to.

Meridian je pripremio SPEKTAKULARAN BONUS kojem će se obradovati kako ljubitelji slotova, tako i oni koji preferiraju sportsko klađenje.

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE i par trenutaka nakon toga stiže 4.000 DINARA BONUSA! Čaroban bonus možete iskoristiti na slot igre (3.000 DINARA), ali i na sportskte tikete (1.000 DINARA)!

Međutim, priča se ne završava ni sa sjajnim bonusom dobrodošlice! Obezbeđen je i NAJVEĆI BONUS NA PRVI DEPOZIT U REGIONU!

Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za senzacionalan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUSA!

Uživajte u talasu vrelih letnjih promocija, samo u Meridianu!

SPECIJALNA VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobrodošli u Meridian, OVDE VAS ČEKAJU KARTE ZA MEKSIKO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.