Tiket dana (sreda, 28.06.2023)

I danas na meniju imamo neke od skandinavskih liga, ali je u toku i Evropsko prvenstvo za mlade reprezentacije. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Italija (U21) – Norveška (U21) – 1 @ 1.68 u MaxBet

U poslednjem kolu u grupi D mladi Italijani u rumunskom Klužu igraju sa Norvežanima. Posle dve utakmice Azuri imaju 3 boda. Izgubili su na startu od Francuske, a onda su uspeli da savladaju odgovarajuću selekciju Švajcarske sa 3:2. Taj meč bio je jako turbulentan, Italija je imala tri gola prednosti, ali su Sajdžije sa dva brza gola smanjile i finiš je bio uzbudljiv. Na drugoj strani Skandinavci nemaju ni jedan bod i skoro su bez šansi da nastave takmičenje u nokaut fazi. Porazi od Švajcarske i Francuske, ali samo sa po golom razlike, ostavljaju im šansu da eventualnom ubedljivom pobedom nad Azurima, uz pobedu Francuske nad Švajcarskom, na kraju oni budu drugi. Teško je očekivati takav epilog, pa nam je realnije da Italijani slave i prođu dalje, makar kao drugi, zbog pobede nad Švajcarskom. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.68.

Fram – Kopavogur – GG4+ @ 2.20 u MaxBet

Ako ništa drugo, na Islandu su golovi zagarantovani. Biće ovo zanimljiva sezona, očekuje nas i plej-of posle 22. kola, a za sada je Vikingur iz Rejkjavika u vođstvu, imaju 5 bodova više od Valura, a čak 10 od aktuelnog šampiona Breidablika. Za to je zaslužna i ekipa Kopavogura koja je u prošlom kolu sa čak 5:2 slavila protiv šampiona. Dok se Breidablik nadmeće u pretkolu Lige šampiona, na Islandu se igra redovno kolo. U prestonici Fram dočekuje baš Kopavogur koji je osokoljen ”petardom” protiv Breidablika. Fram je u lošoj formi, u poslednjih šest kola slavio je samo jednom, ali treba reći da su čak četiri puta gostovali u tom intervalu. Kopavogur je pre pobede nad Breidablikom imao niz od četiri uzastopna prvenstvena poraza uz mnogo primljenih golova. U prvom duelu ove dve ekipe nije bilo pobednika, rezultat je bio 1:1, a pre toga nisu igrali jedan protiv drugog četiri godine. Igrajte na golove jer je pobednik neizvestan. Za GG4+ kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Mikeli – KaPa – 1,2+ @ 1.78 u MaxBet

Borba za plasman u prvu ligu Finske vodiće se, po sadašnjem stanju stvari, između timova Ekenasa, Mikelija i Gnistana. Naravno, ima vreena da se mnogo toga promeni, tek će se igrati plej-of u kome će šest prvoplasiranih ekipa ponovo ukrstiti koplja. Mikeli je na drugom mestu sa istim brojem bodova kao i vodeći Gnistan, koji ima meč manje. Ova ekipa je jedini poraz doživela u prvom kolu i to upravo od tima koji ima sada dolazi u goste. KaPa dolazi iz prestonice, kao još jedan helsinški kolektiv, ali znatno iza kvaliteta ostalih, posebno HJK-a. Ove sezone KaPA je prosečna, na sedmom su mestu i pokuđaće da se uguraju u plej-of. Mikeli je bez pobede u dva prethodna kola i moraće da prekine taj kratki niz i očuva korak sa Gnistanom. Očekujemo da domaćin bude motivisan zbog poraza koji je doživeo od KaPa-e na startu sezone, pa predlažemo jedinicu uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.