OD SAMOG STARTA DO ČAROBNOG BONUSA – Preuzmi 4.000 DINARA i uživaj u LUDOJ AVANTURI!

Ovog leta stiže fantastično iznenađenje za novajlije u Meridianu – registruj se i preuzmi 4.000 DINARA za početak zabave.

Da li ste ikada poželeli slot zabavu u kojoj možete uživati i bez deponovanja sredstava na vaš korisnički nalog? Da li ste ikada pomislili da možete odigrati besplatan tiket? Meridian vam od sada i to omogućuje!

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE i preuzmite poklon paket vredan 4.000 DINARA!

Pomenuti BONUS možete iskoristiti na sportsko klađenje i celokupnu slot ponudu na sajtu meridianbet.rs. 3.000 DINARA vam stoji na raspolaganju za slot igre, dok 1.000 DINARA možete iskoristiti za sportske tikete.

Ali, zabava se ni tu ne završava. Ukoliko uplatite 500 ili više dinara u danu vaše REGISTRACIJE, u igri ste za senzacionalan bonus na prvi depozit. Maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA BONUSA!

Uživajte u festivalu letnjih promocija, samo u Meridianu!

SPECIJALNA VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobrodošli u Meridian, OVDE VAS ČEKAJU KARTE ZA MEKSIKO!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.