VREME JE ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL: Novak napada osmu titulu – ko je najveća pretnja i šta kažu kvote?

Uzbuđenje u svetu tenisa raste, bliži nam se početak najprestižnijeg turnira

Svet tenisa drži dah dok se najprestižniji turnir bliži! Vimbldon zvanično počinje 3. jula, a među očekivanjima svaka najava, svaki tekst, svaka analiza… sve se vrti oko jednog imena – Novak Đoković. Iako su mu šanse za osvajanje Vimbldona uvek visoke, ove godine se suočava sa sve jačom konkurencijom.

Podsetimo, Đoković je osvojio sedam titula u Londonu, od toga četiri uzastopna Vimbldona. Dominirajući na travi kao malo ko pre njega, ove godine ima priliku za pet vezanih titula i tako dostigne rekord Rodžera Federera i Pita Samparasa.

Sve to odlična je uvertita da pogledamo šta kažu kvote, ko ima najveće šanse na ovogodišnjem Vimbldonu?

Kladionica Meridian trenutno drži najveću kvotu na Novaka Đokovića – 1.80 glasi koeficijent na igru da osvaja Vimbldon, što ga stavlja na vrh liste favorita.

Naravno, tu je i ključni faktor koji podržava Đokovićeve šanse za još jedan trijumf na svetoj travi: sa 23 osvojenih grend slem titula, Novak je ispred svih!

Sa druge strane, mladi španski teniser Karlos Alkaraz privlači pažnju ljubitelja tenisa. Sa samo 20 godina, Alkaraz je pokazao izuzetan talenat, probio se među najbolje i trenutno je broj jedan na ATP listi, pošto je nedavno osvojio turnir u Kvinsu. A kako kladionica Meridian navodi, kvota da će osvojiti Vimbldon je 4.10, što ukazuje na to da je upravo on, najveći konkurent našem Novaku.

Ipak, ne treba zaboraviti i trećeg igrača sveta – Danil Medvedev takođe ima uprte oči ka osvajanju Vimbldona. Sa svojim karakterističnim stilom igre, Medvedev je pokazao da može da parira i najvećim protivnicima. Kvota od 14.6 koju kladionica Meridian dodeljuje Medvedevu svedoči o šansama koje ne treba da isključujemo.

Uz Alkaraza i Medvedeva, treba istaći i talentovanog italijanskog igrača Janika Sinera. Iako je mlad, Siner je već zabeležio impresivne rezultate. Kvota od 17.10 u Meridianu ukazuje na to da ima realne šanse da napravi iznenađenje.

Ipak, vratimo fokus na Đokovića. Pored bogatog iskustva i impresivnog rekorda na Vimbldonu, Novak je takođe poznat po svojoj izuzetnoj fizičkoj i mentalnoj pripremi. Njegova izuzetna izdržljivost i sposobnost da igra pod pritiskom često su mu donosili prevagu u ključnim trenucima. Sve to čini ga žilavim protivnikom, spremnim da se suprotstavi svima.

I dok ljubitelji tenisa s nestrpljenjem iščekuju početak Vimbldona, kladionica Meridian pruža najveće kvote za ovaj događaj, ali i fantastičan bonus za sve novoregistrovane korisnike na meridianbet.rs sajtu ili preko mobilne aplikacije. Sve što je potrebno da uradiš je da kreiraš nalog, što ti donosi bonus dobrodošlice u vrednosti od 4.000 DINARA!

Dileme nema: vreme je da preuzmeš svoj bonus!

Hoće li Novak Đoković produžiti svoju vladavinu na travi, ili će neko od mladih izazivača zasijati u svetlu najvećeg teniskog spektakla? Odgovor ćemo saznati uskoro, a do tada – već danas imaš priliku da sastaviš tiket u Meridianu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.