Tiket dana (četvrtak, 29.06.2023)

Još jedan dan sa očajnom kladioničarskom ponudom je pred nama, ali nije to nešto na špta nismo navikli u ovo doba godine, posebno kada se ne igraju Evropsko prvenstvo ili Mundijal. Kvote iz ovog tiketa bile su važeće u momentu njegovog sastavljanja.

Filkir – Vikingur Rejkjavik – 2,4+ @ 2.50 u Mozzartbet

U utakmici elitnog ranga islandskog fudbala vodeći Vikingur gostuje ekipi Filkira. To i nije gostovanje u pravom smislu reči s obzirom da se radi o dve ekipe iz islandske prestonice. Ipak, gosti su znatno kvalitetnija ekipa i prvi favorit da se okite šampionskom titulom. Ne igra Vikingur onako ubedljivo kako je to činio na početku sezone, ali i dalje uspeva da se održi na vrhu. Sada imaju pet bodova više od drugoplasiranog Valura, koji bi lako mogao da im bude najveći konkurent ove sezone. Odigrano je 13 utakmica, i ne treba zaboraviti da od prošle sezone predstoji i plej-of posle redovna 22 kola. Tek nas očekuju odlučujuće borbe za vrh tabele, a što se Filkira tiče ovaj tim nema tako velike ambicije poput svog sadašnjeg rivala. Trenutno su osmi, i ako uspeju da se uguraju među šest najboljih i igraju u plej-ofu, to bi za njih bio ogroman uspeh. Sada su od tog šestog mesta udaljeni četiri boda, pa i dalje imaju šansu da ostvare svoj cilj. Ipak, Filkir ima samo jednu pobedu u pet prethodnih kola, dok je Vikingur nakon dva uzastopna meča bez pobe, i jedina u kojima nisu slavili, opet vezao dva trijumfa i svakako je favorit na ovom meču. Uz dvojku dodajemo i dosta golova, pre svega da bi smo popravili kvotu. Za 2,4+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.50.

Nacionalna Banka Egipta – Al Ahli – x/2 @ 4.00 u Mozzartbet

Šampionat Egipta se polako bliži kraju, a najviše obaveza u finišu imaće ekipa Al Ahlija koja u ovom momentu ima čak šest utakmica manje odigranih od većine timova. Razlog leži u činjenici da je lider šampionata u zemlji faraona igrao do samog kraja u Afričkoj Ligi šampiona, i ponovo trijumfovao u sve više cenjenom takmičenju. U finalu su bili bolji od marokanskog Vidada, što je mnogo značilo ljubiteljima fudbala u Egiptu posle neuspeha nacionalnog tima koji se nije plasirao na Mundijal u Kataru. Al Ahli je prošle sezone bio tek treću u prvenstvu, baš zbog činjenice da je odigrao veliki broj utakmica na kraju sezone, ali sada su rešeni da vrate titulu u svoje vitrine. Podsetimo, prošle sezone šampiona je bio Zamalek. Mada Al Ahli ima samo bod više od drugoplasiranog Piramidsa, treba reći da su u zaostatku čak pet mečeva za ovim timom, pa je to potencijalnih 15 bodova. Čak i da ne budu maksimalni, sigurno je da će se razlika između dve prvoplasirane ekipe dodatno uvećati. Gostovanje kod gradskog rivala Nacionalne Banke Egipta nije lako, mada je ovaj tim iz Kaira bliži borbi za opstanak nego za vrh tabele. U prvom meču Al Ahli je na svom terenu slavio samo sa 1:0, pa i u revanšu ne treba očekivati goleadu. Al Ahli uglavnom mečeve rešava u drugom poluvremenu, pa ćemo ovog puta pokušati sa prelazom x/1 za koji se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 4.00.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 10.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.