Tiket dana (ponedeljak, 03.07.2023)

Početak nove sedmice ne obećava ništa bolju ponudu, ali već od naredne počećemo da pratimo kvalifikacije za evropske kupove. Predložene kvote bile su važeće u vreme sastavljanja tiketa.

Mjelbi – Kalmar – x2,2+ @ 2.10 u MaxBet

Posle tri sedmice na teren ponovo izlaze ekipe iz Švedske. Mjelbi i Kalmar su imali par dana više za odmor, s obzirom da igraju tek u ponedeljak. Pre pauze Mjelbi je pobedio samo jednom u četiri poslednja meča, a uspeo je da ispadne i iz Kupa Švedske. Na drugoj strani Kalmar je bio u odličnoj formi, u četiri poslednje runde osvojili su čak deset bodova i na tabeli se popeli na 4. mesto. Međutim, bodovno su još daleko od tri prvoplasirana tima, ali sumnjamo da u Kalmaru neko ozbiljno i razmišlja o osvajanju titule. Ipak, plasman u evropske kupove bio bi primamljiv cilj, a nije nedostiđan. Mjelbi je pao na 10. mesto ali ima solidnu zalihu u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja. Moraju da povedu računa o činjenici da su u toj zoni Geteborg i AIK, slavni švadski klubovi, i samo je pitanje trenutka kada će oni krenuti ka sredini tabele, pa Mjelbi mora da drži odstojanje u odnosu na ostale ekipe iz donjeg dela. U ovom meču smatramo da je Kalmar bliži uspehu, a predlog je dupla šansa na goste uz bar dva gola ukupno. Za x2,2+ kvota je u kladionici MaxBet 2.10.

Stabek – Stromsgodset – GG3+ @ 2.10 u MaxBet

Poslednji meč 12. kola norveške elitne lige igra se u gradu Bekestua, gde je domaćin ekipa Stabeka. U goste dolazi Stromsgodset, a radi se o duelu dva tima koji se pred ovo kolo nalaze jedan pored drugog na tabeli, sa samo bodom više u korist Stabeka. U prethodna tri kola Stabek je uzeo samo jedan bod u prvenstvu, a uspeo je da ispadne i iz Kupa Norveške od nižerazrednog Kjelsasa. Poslednju pobedu su ostvarili krajem maja, pa im je jun bio jako sušan, mada se nije puno ni igralo, jer su obaveze imale i reprezentacije. Stromsgodset je pobedio u poslednja dva kola, ali je u toku predhodne sedmice poražen u kupu od Moldea sa 3:0. Stabek je prethodnu sezonu proveo u drugoj ligi, uspeo je, zajedno sa Branom, da se vrati u elitu i njima je opstanak jedini cilj. Ni Stromsgodset nema neke veće ambicije od potvrđivanja statusa što pre i što sigurnije, pa u ovom meču možemo očekivati otvorenu igru i golove na obe strane. Naš predlog je GG3+ sa koeficijentom 2.10 u kladionici MaxBet.

Liverpul M – Maldonado – 1,2+ @ 2.12 u MaxBet

U nedavno završenoj urugvajskoj Aperturi Liverpul iz Montevidea i Maldonado sakupili su isti broj bodova, po 20 iz 15 utakmica. U novom prvenstvu odigrana su tri kola, a Liverpul se šepuri sa vrha sa maksimalnim učinkom od 9 bodova. Tim slavnog imena pobedio je tri ozbiljna rivala, Rasing, Nacional i Ćero Largo, a na svakom meču postizali su po tri gola. Uporedo igraju i u Kopa Libertadores, ali su završili kao poslednji u grupi sa slavnim Korintijansom, Argentinos Juniorsima i Independijente del Vale iz Ekvadora. Njihov gost, ekipa Maldonada, posle tri meča u novoj sezoni ima samo dva boda, remizirali su dva puta na svom terenu i ubedljivo izgubili od Nacionala u Montevideu. Liverpul je veliki favorit u ovom meču, mada je duel ove dve ekipe u Aperturi okončan bez golova. Sada u jedinicu predlažemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.12.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 9.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.