Tiket dana (nedelja, 09.07.2023)

Tiket dana

Nedeljna ponuda je tek za nijansu bolja nego tokom sedmice, ali nas raduje to što uskoro kreće nova sezona u najjačim evropskim ligama. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Odd – Bode/Glimt – 2,2+ @ 1.78 u MaxBet

Bode je u lošoj formi, ako se to može suditi po rezultatima dve prethodne utakmice. Posle sjajnog starta i serije pobeda, vicešampion Norveške je uzeo samo bod u dva poslednja kola. Prvo su neočekivano poraženi na gostovanju kod Stromsgodseta, a onda su u derbiju jedva izvukli bod u meču sa aktuelnim šampionom Moldeom. Gol za 2:2 fudbaleri Bodea postigli su u samom finišu meča. I dalje je Bode lider na tabeli, imaju šest bodova više od prvog pratioca Tromzea, ali komšijski klub ima meč manje, pa bi lako mogao da prepolovi razliku. Ekipa Odd nalazi se na 9. mestu i najveći problem im je efikasnost. Na 13 mečeva su postigli samo deset golova, a u prošlom kolu su izgubili na gostovanju Havesundu sa 2:1. Ipak, pre tog poraza imali su dve vezane pobede, obe sa po 1:0, a savladali su Malde na svom terenu i Ham Kam u gostima. Verujemo da će Bode od ovog meča ponovo krenuti sa pobedama i predlažemo dvojku uz bar dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.78 u kladionici MaxBet.

Kalmar – Elfsborg – 2 @ 2.38 u MaxBet Bonus Tip

Derbi kola u švedskoj elitnoj ligi igraju Kalmar i Elfsborg. Gosti su u seriji odličnih rezultata i već su uz bok vodećem Malmeu. Razlika je sada samo dva boda, pa će ova dva tima, uz aktuelnog šampiona Haken, voditi bitku za šampionski naslov. Pitanje je da li se i Kalmar može uključiti, tim sa Gulffagen Arene je na 5. mestu i sada ima čak 12 bodova manje od Malmea. To jeste velika razlika, ali prvenstvo još nije ni na polovini. Posle pauze u prvenstvu Kalmar je remirirao kod Mjelbija 1:1, dok je Elfsborg slavio protiv Hamarbija sa 2:0. Oba tima odavno nisu poražena, Kalmar već pet kola, a Elfsborg čak 12 utakmica u kojima je imao deset pobeda i dva remija. Zato smatramo da je gost bliži pobedi, a za dvojku se u kladionici MaxBet, kao Bonus Tip, dobija koeficijent 2.38.

Mikeli – HIFK – 1,2+ @ 2.30 u MaxBet

Domaćin je na deobi prvog mesta u finskoj drugoj ligi, ali ima meč više odigran od vodećeg Gnistana. Sada u Mikeli dolazi prestonički HIFK, tim koji je ispao iz elite i nije se najbolje snašao na početku nover sezone. HIFK je tek na šestom mestu i sada mu je prvi zadatak da obezbedi igranje u plej-ofu. Čak i da uspeju u tome, teško je očekivati da mogu biti konkurentni kada je plasman u prvu ligu u pitanju pored Gnistana, Mikelija, ali i SJK-a, TPS-a i Ekenasa. U prvom delu sezone Mikeli je lako slavio u Helsinkiju protiv HIFKA sa 2:0, a svakako je i sada veliki favorit, posebno jer HIFK nije pobedio na poslednjih pet kola. Očekujemo jedinicu, ali i bar dva gola Mikelija koji je na poslednja dva meča u prvenstvu dao ukupno čak deset golova. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.