EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: Ovo je utorak koji će zauvek promeniti vase klađenje!

Ovaj utorak donosi fantastičan bonus!

Da li ste spremni za novo iznenađenje?

Sportska kladionica Meridian je pripremila nešto zaista specijalno za najvernije korisnike i iskusne igrače!

Ovog utorka imate priliku da osvojite fantastičan BONUS za online klađenje i to vrlo jednostavno – sve što je potrebno jeste da se ulogujete na svoj nalog na meridianbet.rs adresi.

Kladionica Meridian poznata je kao kuća najvećih bonusa i taj epitet opravdava iz dana u dan. Jedan od načina koji ova kladionica ume da počasti svoje igrače jeste i fantastičan SUPER UTORAK BONUS!

Ulogujte se u utorak u 13 časova na svoj nalog i pogledajte da li vam je ovaj super utorak doneo novi BONUS.

Ono što je još važno da znate jeste da bonus traje tri dana i da se mora iskoristiti sa minimum 1 parom i minimalnom kvotom 1.25 po paru.

I to je sve. A, ukoliko nemate kreiran nalog na meridianbet.rs – ne brinite, samo par klikova vas deli od toga.

Registrujte se OVDE, verifikujte svoj nalog i čeka vas još jedno iznenađenje – poklon BONUS DOBRODOŠLICE u vidu 4.000 RSD potpuno besplatno!

Nakon registracije na vaš račun stiže 4.000 RSD, a 1.000 možete iskoristiti za novi sportski tiket, dok preostale 3.000 RSD možete iskoristiti za slot igre, a njih u Meridianu ima zaista mnogo!

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU – PUT U MEKSIKO ZA DVOJE!

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Dobro došli u Meridian, vreme je za najbolji provod u regionu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.