Tiket dana (nedelja, 16.07.2023)

Tiket dana

U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz švedskog, norveškog i brazilskog šampionata.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Hamarbi – Kalmar – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Prvi duel koji smo za vas ove nedelje analizirali u dnevnom tiketu nam dolazi iz Švedske, gde će snage odmeriti Hamarbi i Kalmar.
Prošlo izdanje najkvalitetnijeg ranga švedskog fudbala Hamarbi je završio na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Jurgorden, što je bilo dovoljno za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije. Ovog puta su makar na startu sezone izostale dobre partije, pa se trenutno tim koji je do sada samo jednom osvajao švedsko prvenstvo, nalazi na desetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je Hamarbi odigrao jedan dosta dobar meč na strani kod neugodnog Sirijusa i slavio rezultatom 1:2.
Sa druge strane, utisak je da svi mogu da budu zadovoljni sa načinom na koji Kalmar igra u dosadašnjem toku Alsvenskana, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli.
Nažalost, u prošlom kolu je Kalmar doživeo pravu katastrofu na svom terenu protiv Elfsborga, kada je bilo čak 0:4.
Utisak je da će se gosti teško oporaviti od tog poraza od pre nedelju dana, što bi Hamarbi koji ove sezone igra sjajno na domaćem terenu mogao da iskoristi, pa vam zato savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.85 u Mozzartu.

Stabek – Viking – 2 @ 2.25 u Mozzartbet

Norveško prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a u nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesantnih duela, od kojih se možda i najzanimljiviji igra u Oslu gde će Stabek na svom stadionu ugostiti Viking.
Stabek se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli što je svakako sjajna stvar ako uzmemo u obzir da je ova ekipa prošle sezone igrala u drugoj ligi. Inače, Stabek je do sada odigrao trinaest mečeva u prvenstvu i ostvario četiri trijumfa, isto toliko remija i pet poraza.
Ipak, utisak je da je ov ekipa daleko bolje igrala na startu šampionata, pošto na pet poslednjih susreta devetoplasirani tim na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je Stabek doživeo tri poraza uz dva remija, od čega se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Sanderfjorda, kada nije bilo pogodaka.
Viking igra fantastično u poslednje vreme, o čemu najbolje govore i četiri vezana trijumfa, što je u ovom trenutku dovoljno za četvrto mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i Molde, koji ima čak dva meča viška.
U prošlom kolu je Viking odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Haugesunda, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Smatramo da će gosti iskoristi katastrofalne partije Stabeka u poslednje vreme i produžiti svoju pobedničku seriju, pa je hrabra preporuka 2 uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Internasional – Palmeiras – X2&GG @ 2.65 u Mozzartbet

Poslednji duel u dnevnom tiketu nam dolazi iz brazilske Serije A, gde nas očekuje veliki derbi između Internasionala i Palmeirasa.
Internasional je prošle sezone zauzeo drugo mesto na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na upravo Palmeiras, koji je došao do šampionske titule.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Serije A, trenutno se Internasional nalazi na izuzetno lošem desetom mestu na tabeli i slobodno možemo konstatovati da je ova ekipa jedno od većih razočarenja dosadašnjeg toka prvenstva.
Inače, u prošlom kolu je aktuelni vicešampion Brazila poražen na gostovanju kod četvrtoplasiranog Fluminensea, kada je bilo 2:0.
I od Palmeirasa smo daleko više očekivali ove sezone, pogotovu nakon prošlogodišnje dominacije, međutim, trenutno se Zeleni nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Fluminense.
U poslednje vreme aktuelni šampion Brazila ima dosta problema, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja duela bez trijumfa, a u prošlom kolu je Palmeiras remizirao na svom terenu protiv Flamenga.
Sva je prilika da će i jedni i drugi ići na trijumf, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, a pored toga je utisak da će Zeleni ostati neporaženi na ovom gostovanju, pa vam savetujemo igru X2&GG uz fantastičnu kvotu 2.65 u Mozzartu.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 11.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.