Tiket dana (utorak, 18.07.2023)

Tiket dana

Večeras ćemo saznati ko će prebroditi prvo kolo kvalifikacija za ligu šampiona, mada je do grupne faze za ove ekipe put i dalje prepun trnja. Kvote bi se mogle menjati u nekom momentu.

Flora – Rakov – x2,0-2 @ 2.00 u MaxBet

Pogodili smo da će šampion Poljske imati dosta problema u prvom meču protiv tvrdih Estonaca. Flora ima dovoljno evropskog iskustva da zagorča život Rakovu, timu koji tek počinje da etablira svoje ime na mapi Starog kontinenta. I pored svega toga prvenstvo Poljske je i dalje neuporedivo sa estonskim, gde osim Levadije i Flore ostali timovi nemaju neki poseban kvalitet. To pokazuje i tabele aktuelnog šampionata, ova dva tima su u vođstvu posle 20 kola, sa istim brojem bodova, a svi ostali su već jako daleko. Rakov nije uspeo da osvoji prvi trofej u sezoni, u subotu su poraženi u Super kupu Poljske od pobednika kupa ove zemlje, Legije iz Varšave, i to posle penala. Meč je igran na njihovom stadionu u Čestohovi, ali ni to nije pomoglo. Plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je obaveza i verujemo da će uspeti u tome. Naš predlog je dupla šansa na goste uz mali broj golova. Za x2,0-2 kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

BATE – Partizani – 1 @ 2.60 u MaxBet

Nije ekipi iz Borisova bilo lako u tirani, ali su doneli sasvim dobar rezultat. Recimo još da BATE igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona zbog odluke beloruskog Saveza koji je kaznio Šahtjor iz Soligorska i oduzeo mu titulu zbog nameštanja, a isto je prošao i drugoplasirani Energetik. Tako je BATE, kao treći, otišao u kvalifikacije za elitno takmičenje, a četvrtoplasirani Dinamo iz Minska u Ligu konferencija, samo zbog slabijeg međusobnog skora. I sa timom Partizani bilo je slično, oni su završili u Albaniji sezonu sa istim brojem bodova kao i drugpolasirana Tirana, ali su bili bolji u dva međusobna susreta. BATE je u prednosti u ovom dvomeču jer se prvenstvo Belorusije igra, a albansko tek treba da počne. Treba biti oprezan jer tim iz Borisova više nije onako kvalitetan kao nekad, i da ne dominira više ni u Belorusiji. Ipak, morali bi da preskoče ovu prepreku, pogotovo jer imaju dobar rezultat iz prvog meča. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.60.

Zrinjski – Urartu – 1,2+ @ 2.00 u MaxBet

Prvak Bosne i Hercegovine uspeo je da dođe do velikog gola prednosti na gostovanju u Jermeniji i sada je veliki favorit za prolazak u drugo kolo. Taj gol u Jerevanu pao je u samom finišu meča, ali pre toga bilo je šansi i da domaćin zatrese mrežu gostiju iz iz Mostara. Zrinjski nije imao pravog rivala u prethodnom prvenstvu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, bili su više nego dominantni, a novi šampiona kreće kroz deset dana, kao uostalom i prvenstvo Jermenije u kome će Urartu, bivši Banants, braniti titulu. Znamo već da Zrinjski ima odličnu podršku sa tribina, posebno kada su u pitanju evropski mečevi, pa je prošle sezone nekoliko desetima sekundi falilo da se nađu u grupnoj fazi Lige konferencija. Ako prođu Jermene imaće novu odličnu pansu da završe u grupnoj fazi nekog kupa. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar dve lopte u mreži Urartua. Za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 10.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.