Tiket dana (subota, 22.07.2023)

Tiket dana

E, ovo je već dana kada se može sastaviti i više od jednog tiketa. Jedino što su u pitanju uglavnom prva kola novih šampionata, a tada su iznenađenja najčešća, a još uvek nismo u potpunosti ni upoznati sa mogućnostima timova. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Osijek – Slaven – 1 @ 1.60 u MaxBet

Startuje novi šampionat Hrvatske, a ponovo su Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka ispred ostalih ekipa. Za Osiječane je bitno da su se preselili na novi stadion, nema više ”Gradskog vrta”, sada je tu supermoderna Opus Arena. Trener je Stjepan Tomas, a ostale su glavne zvezde Lovrić, Caktaš i Mierez, a čeka se šta će biti sa kapitenom Žaperom. Osijek želi u grupe Lige konferencija, a prvi rival biće mu mađarski Zalaegerseg već u četvrtak. Što se Slavena tiče oni su bili tek osmi u prošlom prvenstvu, ali nisu strahovali za opstanak. Sada žele u gornji dom, ali to neće biti lako. Protiv Osijeka su imali uspeha prošle sezone, dva remija i po jedan poraz i pobeda. U Gradskom vrtu je dva puta bilo 0:0, ali sada verujemo da bijelo-plavi mogu do trijumfa i tako naprave uvertiru za prvi evropski meč ove sezone. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.60.

Varnamo – Haken – 2 @ 1.75 u MaxBet

Aktuelni šampion Švedske je startovao baš loše i činilo se da nema ništa od odbrane titule, posebno nakon uraganskog starta Malmea. Međutim, stvari su se promenile, Malme je popustio, a Haken krenuo sa pobedama i evo ih sada ispred Malmea, a iza Elfsborga na tabeli. Sve tri ekipe su u samo dva boda i jasno je da nas očekuje još jedna dramatična šampionask trka u ovoj zemlji, kao i mnogo godina unazad. Za Haken je problem što su krenule kvalifikacije za evropske kupove. U prvojj rundi za Ligu šampiona su bili uspešni, eliminisali su velški TNS sa dve pobede, a favorti su i u drugom kolu jer im je rival, potpuno neočekivano, Klaksvik sa Farskih Ostrva koji je izbacio mađarski Ferencvaroš. Tu leži šansa za Varnamo, u fokusiranosti Hakena na Evropu, ali kvalitet je na strani gostiju, koji su u prvom delu sezone slavili sa 3:1. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.75.

Lingbi – FC Kopenhagen – 2 @ 1.65 u MaxBet

Domaćin je uspeo da ostane u ligi samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Horens, koji je zajedno sa Olborgom završio u drugoj ligi Danske. I to je na kraju bio veliki uspeh pošto je Lingbi bio skoro otpisan nakon regulrnog dela sezone, a do spasa su stigli mnogo boljim igrama u plej-autu. Već na stratu igraju sa šampionom, ekipom FC Kopenhagena koja več kroz par dana startuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i igra prvi meč protiv islandskog Breidablika. Neće Lavovi sigurno pozceniti Islanđane koji imaju već četiri evropske pobede ovog leta. Pre tog meča tim sa Parkena mora da započne sezonu pobedom kod Lingbija, tima koga su pobedili oba puta prošle sezone sa po 3:0. Sada ne mora da bude tako ubedljiva pobeda, već je bitno da samo bude pobeda. Za dvojku se dobija kvota 1.65 u kladionici MaxBet.

Oulu – KTP – 1 @ 1.78 u MaxBet

Sve je više iznenađenja u elitnom rangu finskog fudbala i više Helsinki ili KuPS nisu tako neprikosnoveni. Ekipa SJK je odlična i za sada je najviše pokazala, a tu je Oulu koji je trenutno četvrti. Ovaj tim je poražen u prošlom kolu nakon pet uzastopnih pobeda, računajući i kup. Poraz od VPS-a je bio ubedljiv, bilo je 3:0, ali bolje jednom izgubiti sa 3:0, nego tri puta sa po 1:0. Sada u Oulu stiđe ekipa KPV, tim koji je na tabeli na 9. mestu, ali koji ima sasvim reane izglede da se plasira u plej-of, s obzirom da je od šetoplasiranog Intera udaljen samo dva boda. KPV je u prethodna dva kola okončao utakmice bez primljenog, ali i bez datog gola, pa je jasno da je odbrana glavni adut ovog tima. Ne očekujemo goleadu, ali bi Oulu trebalo da slavi i tako se iskuši za poraz u Vasi. Za jedinicu je kvota 1.78 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 8.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.