Tiket dana (subota, 29.07.2023)

Tiket dana

Ponuda ove subote bolja je nego ranijih vikenda, ali je i dalje mnogo slabija nego što će biti koliko narednog. Ovo je naš predlog tiketa, a kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Vejle – FC Kopenhagen – 2 @ 1.65 u MaxBet

Domaćin se vratio u elitu posle samo jedne sezone u drugoj ligi. Bio je to težak put, ali je Vejle na kraju osvojio prvo mesto i to dosta ubedljivo. U prvom kolu su odigrali dosta dobro u Orhusu ali su poraženi minimalnim rezultatom. S druge strane FC Kopenhagen je startovao pobedom nad Lingbijem na strani, ali do nje nije stigao na ubedljiv način. U sredu su startovali u kvalifikacijama za Ligu šampiona i slavili su na gostovanju na Islandu. Pobedili su sa 2:0 protiv Breidablika i ostaje im lakši deo posla na njihovom Parkenu kroz tri dana. S obzirom da su gotovo rešili pitanje plasmana u treće kolo kvalifikacija verujemo da će punom snagom igrati u Vejleu, a ako tako bude Lavovi su uvek favoriti. Predlažemo dvojku, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.65.

SJK – Helsinki – 0-2 @ 1.58 u MaxBet

Veliki derbi igra se u Finskoj ovog vikenda. SJK je sve iznenadio odličnim partijama i sada, posle 17 kola vodi na tabeli. Ekipa iz Seinajokija ima tri boda više od drugoplasiranog KuPS-a i četiri od Helsinkija, ali i meč manje od ova dva finska predstavnika u Evropi. Za aktuelnog šampiona meč u Seinajokiju dolazi u nezgodnom trenutku, između dva okršaja sa Moldeom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a pogotovo jer je HJK slavio u prvom meču na svom terenu sa 1:0. Imaju veliku šansu da izbore ponovo Ligu Evrope, ali i da pokušaju da stignu do elitnog takmičenje pošto će u trećem kolu igrati sa boljim iz duela Hakena i Klaksvika. Zato smatramo da će HJK ovaj meč podrediti onom u Norveškoj, pa to može biti odlična šansa za SJK da napravi još veću distancu u odnosu na njih. Ipak, kada se ove dve ekipe sastaju obično ima svega, osim golova. Zato je naš predlog igra na mali broj pogodaka, a za 0-2 gola koeficijent je 1.58 u kladionici MaxBet.

Stabek – Molde – 2,2+ @ 1.93 u MaxBet

Za šampiona Norveške prioritet je Evropa, pošto od odbrane titule, po svemu sudeći, neće biti ništa. Bode/Glimt je umakao već na 12 bodova razlike u odnosu na Molde i to će se vrlo teško nadoknaditi. Sada fudbaleri Moldea moraju da razmišljaju o plasmanu u Evropu za naredno leto, s obzirom da su pred ovo kolo tek na četvrtom mestu. U utorak su neprijatno iznenadili u Helsinkiju porazom od finskog šampiona, pa moraju u revanšu da jure gol minusa. Nije to ništa nenadoknadivo, ali HJK već ima solidno iskustvo igranja evropskih mečeva. Pored toga moraju da budu na svom maksimumu i na gostovanju Stabeku, iako ovaj tim nema pobedu već sedam uzastopnih rundi. U tom periodu su samo dva puta remizirali i pet puta izgubili. Stabek je jako zadužio Molde pobedivši ga u gostima u prvom delu sezone i sada očekujemo revanš šampiona. Pored dvojke dodajemo i barem dva gola gostiju. Za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.93.

Lugano – Sent Galen – GG @ 1.48 u MaxBet

Odlično su u novom prvenstvu startovali i Lugano i Sent Galen. Domaćin je savladao novajliju Lozanu Ouši na strani sa 3:0, dok je Sent Galen u derbiju bio bolji od Bazela na svom terenu. Lugano igra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, s obzirom da su završili kao treći u prethodnom prvenstvu, ali sigurno nisu zbog toga presrećni jer i je drugo mesto, i kvalifikacije za Ligu šampiona, izmaklo za samo jedan bod. Sent Galen je ostao bez evropske vize, bili su tek šesti i pokušaće u novoj sezoni da poprave taj učinak. U prošlom prvenstvu su se sastali četiri puta, a nijednom nije slavio tim koji je domaćin. Po jednu pobedu imaju i Sent Galen i Lugano, a dva puta je bilo nerešeno. Uvek je dolazila igra gol-gol, pa verujemo da će i sada. Za GG se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.48.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 7.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.