Tiket dana (utorak, 01.08.2023)

Tiket dana

Danas su na programu revanš mečevi u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu konferencija. Neki dueli su gotovo rešeni posle prvih utakmica, a negde se pobednik neće znati do samog kraja. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu pisanja teksta.

Panatinaikos – Dnjipro – GG3+ @ 2.07 u CircusBet

Još uvek se čeka titula u ”zelenom” delu Atine, ali ni prošlosezonsko drugo mesto bilo je iskorak u pozitivnom smeru. Dugo je Pao bio vodeći klub ali je popustio u drugom delu sezone, pa je trofej otišao u vitrine AEK-a, iz ugla navijača Panatinaikosa bolje i to nego opet u Pirej. Zeleni imaju šansu da se posle dugo vremena nađu u Ligi šampiona, ali taj put neće biti lak. Prvi korak, ako mislimo da prvu utakmicu sa Ukrajincima, položili su odličnim uspehom. Slavili su kao gosti sa 3:1 i jednom nogom su već u narednoj fazi. Ipak, treba reći daje Dnjipro kao domaćin igrao u Slovačkoj, u Košicama, pa se može reći da je meč igran na neutralnom terenu. Ukrajinci nemaju šta da čuvaju u Atini i realno je očekivati još jedan efikasan meč. Domaći će biti nošeni hukom sa tribina, i sigurno smo da ni oni neće braniti prednost iz prve utakmice. Naš predlog su golovi, a verujemo da će ih biti u obe mreže, i barem tri ukupno. Za GG3+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 2.07.

Slovan – Zrinjski – 1 @ 1.92 u CircusBet

Slovaci su pobedili na vrućem terenu u Mostaru ali treba viti iiskren i reći da Zrinjski nije zaslužio poraz. Imao je šampion Bosne i Hercegovine svoje šanse ali nije uspeo da ih iskoristi. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe sastale i prošlog leta, i to u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige konferencija i tada je Slovan, na neverovatan način, prošao dalje. Bio je Zrinjski na par desetina sekundi od prvog plasmana nekog bosanskohercegovačkog kluba u grupnu fazu nekog evropskog kupa, ali su primili gol u poslednjim sekundama produžetaka i zatim izgubili na penale. Ne deluje nam da je razlika u kvalitetu ova dva kluba nešto posebno velika, ali sada je Slovan mnogo bliže ukupnoj pobedi, ne samo zbog trijumfa u Mostaru, već i zbog činjenice da revanš igra pred svojim navijačima. Zbog svega toga naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija kvota 1.92.

BATE Borisov – Aris – GG3+ @ 2.23 u CircusBet

Pisali smo već o tome da se BATE Borisov nenadano našao u kvalifikacijama za LIgu šampiona i to samo zbog drakonske kazne za dve prvoplasirane ekipe iz prošlog prvenstva u Belorusiji. Soligorsk i Energetik su kažnjeni, ne samo oduzimanjem velikog broja bodova, već im je zabranjen i izlazak u Evropu, pa je ekipa iz Borisova, kao trećeplasirana, dobila šansu da pokuša da ode u Ligu šampina. Prvi korak bio je uspešan, ali ne i lak, izbačen je prvak Albanije, ekipa Partizani sa 1:1 i 2:0. Taj meč je BATE kao domaćin igrao u Mađarskoj, ali će revanš sa Arisom igrati u Borisovu. Neće im to mnogo vredeti, jer su Kiprani u prvoj utakmicu slavili sa neverovatnih 6:2! Očekivalo smo pobedu Arisa, i predložili smo je prošle sedmice, ali niko nije mogao da pomisli da će na meču pasti čak osam golova. Svakako da se BATE neće unapred predati, ali očekivati da slave sa najmanje četiri gola razlike je u domenu naučne fantastike. Svakako će biti napada u talasima, pa samim tim i golova. I Aris će imati svoje šanse, pa pokušajte s ajoš jednom goleadom, i igrom GG3+. Za ovaj tim kvota je 2.23 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici CircusBet iznosi 8.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.