Tiket dana (sreda, 02.08.2023)

Tiket dana

Večeras ćemo imati kompletirane parove trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, prave borbe tek predstoje u preostale dve runde. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Genk – Servet – 1,2+ @ 1.93 u MaxBet

Genk je ostao bez titule u Župiler ligi u dramatičnom finišu prvenstva, tačnije u sudijskoj nadoknadi poslednjeg kola. Ipak, igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona i kao drugoplasirani, i sigurni smo da bi, u slučaju plasmana u elitno takmičenje, navijači zaboravili tragediju iz prvenstva. Dobro su krenuli u novoj sezoni, posle remija u Ženevi u prvom meču kvalifikacija, uspledio je ubedljiv trijumf nad novajlijom Molenbekom u prvenstvu. Slavili su sa 4:0 i poslali poruku da će titulu juriti i ove sezone. Servet je bio drugi u švajcarskoj ligi, ali to je bio maksimum s obzirom da su Jang Bojsi bili više nego ubedljivi i odavno obezbedili novi naslov. Za Servet je ovo prvi put da pokušavaju da se plasiraju u Ligu šampiona, ali posle samo 1:1 u Ženevi, šanse su im dosta male u Belgiji. Pobednik ovog duela u narednom kolu igraće protiv škotskog Rendžersa i to će biti pravi izazov. Genk je kvalitetniji tim i morao bi to da dokaže. Naš predlog je jedinica, uz bar dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Hapoel Haifa – Šerif – 1,3+ @ 2.35 u MaxBet

Ko nije gelado prvi meč između ove dve ekipe mogao je letimičnim pogledom na statistiku da shvati da je Hapoel bio bolji. Šta to vredi kada je Šerif slavio minimalnu pobedu. Ova dva tima igrala su u dve prethodne godine u grupnoj fazi Lige šampiona. Prvo Šerif u sezoni 2021/22, kada su bili pravi hit, a uspeli su da pobede i Real u Madridu, kasnijeg osvajača ovog takmičenja. Hapoel je u prethodnoj sezni imao takođe jaku grupu, ali su i oni skinuli jedan veliki skalp, pobedili su Juventus u Haifi sa 2:0. Dakle, radi se o timovima koji znaju da igraju evropske utakmice, a prednost Hapoela nije samo u trenutnom kvalitetu, već i u mnogo većoj podršci sa tribina. Šerif nije imao vetar u jedra u svom Tiraspolju, gledalavca je bilo tek 8 hiljada, ali to nisu vatreni navijači. U Haifi je druga priča i očekujemo da Hapoel uspe da nadoknadi prednost rivala. Naš predlog je jedinica, a golova bi moglo da bude barem tri. Za kombinaciju 1,3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.35.

Karabag – Rakov – 1 @ 1.95 u MaxBet

Jedan od derbija ove runde kvalifikacija igra se između prvaka Poljse i Azerbejdžana. To je potvrdio i prvi meč odigran u Čestohovi. Posle 0:0 u prvom poluvremenu, u nastavku smo videli pravu goleadu i trijumf Rakova od 3:2. Nije to nešto što Karabag ne može da stigne i prestigne, pogotovo jer su pokazali i u prvom meču da mogu do gola rivala i na strani. U prvom kolu Karabag je eliminisao Linkoln sa Gibraltara sa dve pobede, dok je Rakov bio uspešniji od Flore iz Talina, koju su pobedili i u Poljskoj i u Estoniji. Ko bude uspešniji u narednoj rundi igraće sa pobednikom duela Arisa iz Limasola i BATE Borisova, a jednom nogom u trećem kolu su Kiprani koji su prvi meč dobili sa 6:2. Revanš je već odigran, ali ne zanmo ishod u ovom momentu. Gledajući evropsko iskustvo, tim iz Azerbejdžana ga ima mnogo više, pa nam se čini da bi to moglo da presudi makar u ovom meču. Očekujemo da Karabag dobije utakmicu, a da li će taj trijumf biti dovoljan i za prolaz dalje, ostaje da vidimo. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 8.84.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.