Tiket dana (petak, 04.08.2023)

Tiket dana

Ovo je vikend kada startuju niže engleske lige, a već narednog igra se i 1. kolo Premijer lige. Možemo da kažemo da je pauza završena i pred nama je još jedna uzbudljiva fudnbalska sezona. Kvote iz tiketa su važile u vreme njegovog sastavljanja.

Standard Lijež – Rojal Union – 2 @ 2.20 u MaxBet

Dve poslednje sezone titula je ekipi Rojal Uniona izmicala u poslednjem kolu. Prvo je Klub Briž bio uspešniji, a prošle sezone je pehar pripai Antverpu, dok je tim iz predgraža pao čak na treće mesto, pošto je drugi bio Genk. Ostali su tako i bez kvalifikacija za Ligu šampiona, pa će im u ovoj sezoni prioritet biti još jedan pokušaj da stignu do naslova prvaka. Počeli su dobro, u gradskom derbiju Brisela pobedili su Anderleht sa 2:0 prošlog petka, a sada im sledi teško gostovanje u Liježu kod slavnog Standarda. Ekipa iz Liježa ne može se pohvaliti dobrim plasmanima u prethodnim sezona. Čini se da ni ove neće igrati neku glavnu ulogu, ali će biti tvrd orah za sve favorite, među kojima su Klub Briž, Antverp, Genk i Rojal Union. U prvom kolu Standard je poražen od Sent Trojdena minimalnim rezultatom i biće pod pritiskom pred ovaj meč. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kaldionici MaxBet dobija kvota 2.20.

Herta – Vehen – 1,2+ @ 1.93 u MaxBet

Da povratak u Bundesligu neće uopšte biti jednostavan fudbaleri Herte su uvideli već u prvom kolu Cvajte. Poraženi su u derbiju protiv Fortune u Dizeldorfu minimalnim rezultatom, i već na startu su u zaostatku za timovima koji se smatraju najvećim konkurentima, Hamburgerom, Fortunom i Karlsrueom. U Berlin dolazi ekipa Vehena koja je tek preko baraža uspela da se domogne Cvjate prošlog proleća. Mada su po završetku svog meča poslednjeg kola u trećoj ligi već proslavljali plasman u drugu, Osnabrik je u sudijskoj nadoknadi dao dva gola i uz Elverzberg otišao direktno u Cvajtu. Vehen je u baražu bio uspešniji od Arminije iz Bilefelda, koja je za dve sezone iz Bundeslige prešla u treću. U prvom kolu Vehen je podelio bodove sa Magdeburgom na svom terenu, i biće veliko iznenađenje ako uspeo da ostane neporažen u prestonici. Uz jedinicu verujemo i u bar dve lopte u mreži gostiju, a za 1,2+ kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Šefild Venzdej – Sautempton – x2,0-2 @ 2.38 u MaxBet

Evo nama i najjače druge lige na svetu. U prvom kolu engleskog Čempionšipa sastaju se ekipe koje su prošle sezone delila dva ranga. Sautempton je bio premijerligaš, a šefildske Sove su igrale u Ligi 1. Sveci su ispali iz elite, a Venzdej je u finalu plej-ofa, golom u trećem minutu nadoknade u produžecima, pobedio Barnsli i vratio se u Čempionšip. Gledajući rezultate u pripremnom periodu ne može se reći da su ovi timovi bili preterano uspešni. Međutim, te utakmice i služe da treneri vide na koga mogu računati u napornoj sezoni koja ih očekuje. Ambicije su im različite, domaćin hoće da bude stabilan drugoligaš za početak, dok bi Sautempton ekspresno da se vrati u društvo najboljih. U kvalitetu nema velike razlike među timovima u ovoj ligi, ali ne verujemo da će Sveci krenuti porazom. Očekujemo tvrd meč, pa je naš predlog kombinacija duple šanse i malog broja golova. Za x2,0-2 kvota je 2.35 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.