Tiket dana tenis (utorak, 08.08.2023)

U kanadskom Torontu igra se turnir iz masters serije. Ovaj turnir je deo američke turneje koja svoj krešendo doivljava na US openu. Predložene kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

Igo Imber – Nikolas Žari – 1 @ 2.05 u MaxBet

Čileanac Žari je sve iznenadio odličnim igrama na Vimbldonu gde se plasirao u treće kolo, i dobro namučio kasnijeg osvajača Karlosa Alkaraza, oduzevši mu i jedan set. Nije Žari ranije važio za igrača koji dobro igra na tvrdim podlogama, ali se to promenilo. Posle Vimbldona je uzeo pauzu, a vratio se na teren tek prošle sedmice na turniru u meksičkom Los Kabosu gde je igrao u četvrtfinalu i izgubio od Stefanosa Cicipasa. Igo Imber je zaređao sa turnirima posle Vimbldona, prvo je na travi u Njuportu igrao polufinale, kao i na betonu u Atlanti, da bi prošle sedmice morao da preda četvrtfinalni meč Grigoru Dimitrovu u Vašingtonu. Ukoliko povreda nije zbiljnija, Imber bi mogao da pobedi Žarija, i pored toga što je Čileanac favorit po kladionicama. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.05.

Lorenco Sonego – Endi Marej – UG + (granica 22,5) @ 1.85 u MaxBet

Trudi se Škot da maksimalno produži karijeru, ali to svakako nije više onaj isti igrač kao pre pet godina. Mareju se mora odati poštovanje na trudu i posvećenosti, a njegovi mečevi su, u poslednje vreme, prave gladijatorske bitke. Pre dolaska u Toronto igrao je u Vašingtonu i ispao od Tejlora Frica u drugom kolu. Protiv Lorenca Sonega je favorit, pre svega zbog činjenice da Italijan ne preferira igru na betonu. Marej je svoje najbolje rezultate ostvarivao na ovoj podlozi, mada njegove fizikalije više nisu na tom nivou. Na ATP listi su ova dvojica jedan do drugog, Sonego na 39 a Marej na 40. mestu, ali Italijan tek sada igra na betonu prvi put još od Majamija. Igrali su jedan međusobni meč, i to ove sezone. Marej je u Dohi slavio sa 2:1. Očekujemo veliku borbu i predlažemo igru na veći broj gemova. Granica je na 22,5, a koeficijent za (+) iznosi 1.85 u kladionici MaxBet.

Aleks De Minor – Kameron Nori – 1 @ 1.80 u MaxBet

Mada je Britanac i dalje bolje plasiran od Australijanca, čini se da je Nori u padu forme, pogotovo ako se ona uporedi sa prošlogodišnjom. Tada je igrao polufinale Vumbldona, a ove sezone nije odbranio taj broj bodova i napustio je Top 10. Posle poraza od Jubenksa u Londonu uzeo je pauzu i vratio se tek na turniru u Los Kabosu, na kome je ispao već u prvom meču od Amerikanca Kovačevića. De Minor ređa dobre rezultate, ali nekako uvek poklekne u završnici. Tako je u Los Kabosu bio sjajan, stigao je do finala, ali je tamo poražen od Grka Cicipasa. Čini nam se da Aleks De Minor ima veće šanse za pobedu na ovom meču, pogotovo posle odličnih igara u Meksiku, dok će Noriju trebati malo vremena da uhvati formu. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.80.

Aleksander Zverev – Talon Grikspor – UG + (granica 21,5) @ 1.75 u MaxBet

Holanđanin je bio blizu svoje najveće titule u karijeri na turniru u Vašingtonu, ali ga je u finalu pobedio Danijel Evans. Grikspor već ima dva pehara ove sezone, bio je najbolji u Puneu i Hertogenbošu, na betonu odnosno na travi, i to su mu jedine ATP titule koje je osvojio. Nije imao sreće na žrebu za Toronto, na startu igra protiv Zvereva koji u Kanadu dolazi nakon titule u rodnom Hamburgu, aliće mu ovo biti prvi meč na betonu još od Majamija. Nemac ruskog porekla igra odlično na betonu kada ga servis služi, a ovaj deo sezone biće veoma važan za njega, prethodne ga je propustio zbog povrede još na Rolan Garosu, pa ne gubi bodove, već ih samo osvaja. Već je stigao do 16. mesta, a očekujemo njegov dalji napredak na listi i povratak u Top 10, za početak. U ovom meču može svašta da se dogodi, ali očekujemo veliku borbu, pa predlažemo igru na veći broj gemova. Za (+) gemove u kladionici MaxBet kvota je 1.75, a granica je na 21,5.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 11.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.