Tiket dana (utorak, 15.08.2023)

Tiket dana

Danas će biti baš uzbudljiv dan u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sve revanš utakmice 3. kola igraju se u utorak, pošto je za sredu zakazan Super kup Evrope. Predložene kvote važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Makabi Haifa – Slovan – 1,2+ @ 1.85 u MaxBet

Bili smo u pravu kada smo smatrali da su Izraelci bolji tim od Slovaka i da će uspeti da pobede već u Bratislavi. Naravno da konačni pobednik nije rešen, ali je jasno da su fudbaleri Makabija na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Tamo će ih čekati švajcarski prvak Jang Bojs koji ove sezone ne igra ništa posebno, pa su šanse Makabija, da drugu godinu uzastopno budu deo evropske elite, sasvim realne. Makabi ima prednost i u činjenici da nisu igrali nijednu utakmicu od meča u Bratislavi, dok je Slovan imao gostovanje u domaćem prvenstvu, koje su uspešno rešili, ali su se i potrošili. Uz pobedu domaćina verujemo i u bar dve lopte u Borjanovoj mreži. Za kombinaciju 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Sparta – FC Kopenhagen – 0-2 @ 1.90 u MaxBet

Znalo se da će ovaj par biti jedan od najneizvesnijih u ovoj rundi. Prvaci Danske i Češke odigrali su tvrd meč na Parkenu koji je završen bez pogodaka. Ne očekujemo ništa drugačiju igru ni u revanšu na Letni, s obzirom da više nema gola u gostima koji donosi prednost. Lavovi iz Kopenhagena su uz dosta muka pobedili Odenze u petak, i to nakon preokreta, dok je Sparta odigrala sjajno na gostovanju kod Jabloneca i pobedila sa 5:1. Česi su željni igranja u Evropi, pogotovo kad je Liga šampiona u pitanju, i to bi mogao da bude važan činilac kada je ukupni pobednik u pitanju. Uglavnom, smatramo da će se igrati oprezno, ulog je ogroman, pa se gledaoci ponovo neće nagdelati golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

Servet – Rendžers – GG @ 1.65 u MaxBet

Vicešampion Švajcarske pokazao se žilavijim nego što se pretpostavljalo i pokazao je da izbacivanje Genka u prošlom kolu nije bilo slučajno. Rendžesr je stekao prednost na Ajbroksu u prvom meču, ali samo od jednog gola. Posle 15 minuta igre Policajci su već imali dva gola prednosti i činilo se da će Servet doživeli katastrofu, ali je na kraju bilo ”samo” 2:1. I dalje smatramo da je škotski velikan bliži prolasku dalje, ali mu u Ženevi neće biti lako. Servet je u subotu odigrao 1:1 sa Sent Galenom, ali je bilo jasno da mu je u mislima revanš sa Rendžersom. Policajci su bili ubedljivi protiv Livingstona i tako se malo ”oprali” za poraz u prvom kolu od Kilmarnoka. Igraće se otvoreno i verujemo u bar po gol na obe strane. Za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.65.

TSC – Braga – 3+ @ 1.70 u MaxBet

Braga je pitanje prolaska u narednu rundu rešila već na svom ”Kamenolomu”. Teško je očekivati da TSC u Bačkoj Topoli pobedi sa tri gola razlike ili više. Ipak, imaju domaći motiv, traže pobedu protiv velikog rivala koja bi ima bila veliki potsticaj u utakmicama grupne faze LIge Evrope, koju su obezbedili osvajanjem drugog mesta u srpskog Super ligi. Pobednika ovog dvomeča u plej-ofu čeka težak rival, biće to Olimpik iz Marseja ili Panatinaikos, a Braga svakao želi da igra u grupnoj fazi Lige šampiona. U prvom kolu portugalske lige Braga je šokirala svoje pristalice porazom od Falmalikaa na svom terenu, dok je TSC stigao do trijumfa nad Kragujevčanima kasnim golom i nastavio sa uspesima u srpskoj Super ligi. Biće lepo fudbalsko veče u Topoli, a verujemo i da će gledaoci videti barem tri gola. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 9.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.