Rezerviši svoje mesto i preuzmi fantastične bonuse SVAKOG DANA!

Ekskluzivno u Meridianu vas čeka Freebet Euforija – uživajte u zabavi sve do kraja avgusta i preuzmite veličanstvene bonuse svakog dana!

Meridian je jedino mesto na planeti koje podjednako oduševljava ljubitelje narazličitihih tipova igara. Ovog puta, specijalno iznenađenje je spremno za fanove Aviatora, a zove se Freebet Euforija!

Vaše je samo da uživate uz omiljenu igru i magični freebetovi su vam na dohvat ruke!

Svakom odigranom rukom osvajate 20 poena, dok vam 100 dinara uloga donose dodatna dva poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

50 najboljih igrača na dnevnom nivou će biti nagrađeno freebetovima o čemu ćete biti obavešteni putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

Bukirajte svoje mesto i preuzmite magičnu dozu bonusa!

Još uvek nemate korisički nalog u Meridianu? Vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

BONUS VEST: Ovog leta, ekskluzivno u Meridianu se održava promocija PINATA LOCA MADNESS koja donosi nagrade za stotinu najboljih igrača!

Ako se pokažete kao najbolji među njima osvojićete PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! Pored toga očekuje vas još vrednih nagrada: električni skuter, električni trotinet, poklon spinovi i sjajni bonusi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.