Tiket dana (petak, 18.08.2023)

Tiket dana

Pred nama je prvi vikend sa gotovo maksimalnom ponudom. Kreću i dva preostala takmičenja iz ”liga petice”, nemačka Bundelsiga i italijanska Serija A, pa će kladioci imati drugi problem, ne da nađu mečeve za tiket, već kako da izbegnu potencijane ”mine”, kojih je najviše na startu sezone. Predložene kvote važile su u momentu pisanja predloga.

Notingem Forest – Šefild Junajted – 0-2 @ 1.67 u Meridianbet

Povratnik u Premijer ligu razočarao je na startu. Oštrice su poražene od Kristal Palasa minimalnim rezultatom, ali sama igra ne ostavlja mnogo razloga za optimizam navijačima tim iz Jorkšira. Moraće Šefild Junajted da iskoristi preostale dane prelaznog roka i da pojača tim dok ne bude kasno. U prvom kolu je izgubio i Notingem Forest, ali je pružio snažan otpor u većem delu meča ekipi Arsenala u Londonu. Šumari su čak u finišu i zapretili Tobdžiajma da bi mogli i do boda, ali je ostalo 2:1. Za Notingem ostaje problem efikasnosti, oni su u pripremnim utakmicama ostali bez postignutog gola na četiri poslednje provere, pa ćemo u ovom meču izbeći igru na konačan ishod i predložiti mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.67.

Leven – Antverp – 2 @ 1.68 u Meridianbet

Mada ih kroz nekoliko dana očekuje prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, fudbaleri Antverpa sigurno neće potceniti gostovanje u Heverleu. Domaći Leven je osvojio jedan bod u prva tri kola, remizirali su na gostovanju kod ekipe Šarlroa na premijeri, da bi onda izgubili od Molenbeka kući i Rojal Uniona u Briselu. Nije ni Antverp potpuno zadovoljan startom, krenuli su teškom pobedom nad Serkl Brižom, minimalnim rezultatom. Na isti način su poraženi od Anderlehta u drugom kolu, a onda su deklasirali Kortrajk na svom terenu prošlog petka, ali taj tim je totalni autsajder ove sezone, pa ni pola tuceta golova nisu pravo merilo vrednosti aktuelnog šampiona Belgije. Očekujemo tvrd meča, ali su gosti bolji makar za gol. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.68.

Vehen – Karlsrue – T22+ @ 1.82 u Meridianbet

Prošle sezone je Karlsrue zakasnio sa serijom pobeda i nije uspeo da nadoknadi mnogo izgubljenih bodova iz jesenjeg dela prvenstva. Sada su dobro startovali, pobedili su a gostovanju u Osnabriku, kod povratnika u Cvajtu, a onda su uspeli da spasu bod na svom terenu protiv prvog favorita takmičenja, ekipe Hamburgera. Prvi poraz su doživeli u DFB kupu na gostovanju kod Sarbrikena, ali je njima cilj plasman u Bundesligu, dok je kup, ionako, bio u drugom planu. Sledi gostovanje kod još jednog povratnika u Cvajtu iz treće lige. Ekipa Vehena je preživela neverovatan stres u poslednjem kolu takmičenja proletos, već su proslavili plasman kada je stigla informacija da moraju u baraž jer je Osnabrik dao dva gola u sudijskoj nadoknadi. Tim iz Vizbadena je odlično započeo sezonu, remizitrao je na svom terenu sa Magdeburgom, da bi onda napravio senzaciju u prestonici i pobedio Hertu. Karlsrue daje dosta golova i verujemo da će bar dva puta zatresti mrežu Vehena. Za T22+ kvota je 1.82 u kladionici Meridianbet.

Utsikten – Vasteras – x2,2+ @ 1.82 u Meridianbet

Apsolutni derbi druge švedske lige igraju dva tima koja ćemo naredne sezone, gotovo sigurno, gledati u eliti. Domaćin iz Gotenburga je sve iznenadio sjajnim partijama na startu sezone, ali su kasnije malo popustili i dozvolili Vastersau da ih sustigne na tabeli. Najvažnije je da su ova dva tima daleko odmakla svim pratiocima i trećeplasirani GAIS ima čak 12 bodova manje. Gosti su u sjajnoj formi i vezali su čak osam uzastopnih prvenstvenih trijumfa. U prošlom kou bili su na velikom iskušenju protiv Helsingborga, gubili su 0:2 posle prvih 45 minuta, ali su brzo u nastavku stigli do preokreta. U prvom delu sezone Vastersa je slavio na svom terenu 1:0, a smatramo da je ovaj tim i sada bliži uspehu na gostovanju u Gotenburgu. Naš predlog je dupla šansa na Vasteras, uz bar dva gola ukupno. Za kombinaciju x2,2+ koeficijent u kladionici Meridinabet iznosi 1.82.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 9.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.